Kizlaaaar kilo vermemmm lazımmm 😂 lady gelip postumu görmese bari 🤪🤪🤪
Neyse konumuza donuyorum. Ben diyete başlayıp başlayıp bırakanlardanim. Ne yemem nasıl yemem gerektigini kestiremiyorum. Bugün ne yesem diye düşünmekten daraliyorum. Şuan değil ama yaklaşık 1 ay sonra kadar bı destek almak istiyorum bilmiyorum iyi mi olur kötü mü olur. Memnun kaldığınız online diyet için diyetisyen koç vs var mı. Biraz da uygun fiyatli olursa uçuk kaçık fiyatlar istemezlerse sevinirim 😂😂 varsa fikirleriniz yazın bana yaaa
Online diyet önerisi
anonim9 vala benim yok ama bnde bıraktım diyeti maalesef 🥴
Lady de yok zaten gelmiyor unutu burayi artik 🥲
Hem sen de hiç yoksun pilavcı nerdeydin
Netfit online öneririm ben memnun kaldım fiyatı da aylık 600 tl
- Düzenlendi
anonim9 Ben de diyet yapıyorum 2 aydır. Şu anki diyetisyenimden memnunum. 4 haftalık program 800 TL içerisine detoks diyet de dahil. ama paket aldığım için biraz daha indirimli oldu. Düşünürsen numarasını gönderebilirim mesajdan.
perimasali802_ evet yaa herkes bir dağıldı bidaha toparlayamadik 😬 ya diyeti bırakınca çok giremedim bide oğlum biraz hareketli döneme geçti emekleme yürüme vs onun peşinde koşmaktan hiç fırsatım olmuyor 🫠
prensesinannesiii nasıl bir program izliyor ? Diyet listesi nasıl mesela normal tencere yemekleri mi ? Ulaşılabilir şeyler mi. Ben öyle her hafta klasik et balik yiyemem sevmem. Bide spor olarak nasıl ilerliyor? Gün içi kontrol falan var mı biraz ayrıntı verebilir misin 😂
ela______ Instagram hesabı falan yok mu canım onceliklle inceleyebilecegiimm. Bide biraz içeriğinden bahseder misin yemek listesi spor düzeni günlük kontrolleri falan nasıl. Çok zorlayıcı mi. Tencere yemekleriyle mi ilerliyor ben öyle her hafta et balık yemem. Sürdürülebilir ulasabilcegim listeler mi oluyor? Kaç kilo verdin
anonim9 aynn öyle maalesef oyle oldu
Sağlığı yerinde olsun da gerisi muhim değil 💗
anonim9
Liste kolay olsun, evde rahatlıkla bulup yapabileceğim malzemelerden oluşsun, mutfak masrafı olarak cep yakmasın, sürdürülebilir ve doyurucu olsun diyorsan instagramdan İZELUS ya da İzel Danabaş diye aratıp bakabilirsin. Hem kendisi çok tatlı bir kadın, hem listeleri kolay hemde fiyat olarak uygun. Benim postlar da paylaştığım listeler ona aitti hep
perimasali802_
Beni buraya getirecek bir güç bir kuvvet lazım sjjdkdksl
ladymomm ne olabilir acaba 😂
perimasali802_ evet canım kesinlikleee 🫠
ladymomm senin posttaki gönderileri ekran almıştım ama beni kontrol edecek bir güce ihtiyacım var 😂😂😂 tamam canım bı bakacağım ben buna. Her gün iletişim halinde oluyo muydunuz peki gün sonu raporu gibi, sana spor oneriyo muydu egzersiz ekliyor muydu içeriği nasıldı biraz anlatır mısın. Tam da dediklerin gibi istiyorum vallahii daha başkasını kaldiramam biliyosun 🤪
anonim9 boşuna para vermeyin karatay diyetine uyarsanız çok güzel kilo verirsiniz aslında diyette demeyebilirim sağlıklı beslenme daha önce ben 2 ayda 20 kilo verdim karatay diyeti ile sabahları da kaynamış suya bir tutam maydanoz ve yarım limon sıkın için çok faydası oluyor şeker ve undan uzak durun bende başlayacam tekrardan baya kilo aldım dikkat etmedim hamilelik hastalık vs derken fazlasıyla aldım 🥺
Bende yeniden başlayacağım nasıl yapalım @ladymomm etme gel yine eskisi gibi olalım🥲 post bekliyorum motivasyon istiyorum ama kararlıyım başlayacağım ben kendi çapımda🥴