belladonna kenan Severek evlendik. Hem eşimden yana, hem de ailesinden yana şanslıyım çok şükür. Mantık evliliği yapamazdım herhalde. Çoğu zaman mantığı severim ama evlilik deyince Mantık bana çok uzak geliyor.
frambuazliwaffle kenan Severek evlendim. Iyiki de evlendim. Ev işlerinde, çocuk bakmada , herseyde yardımcı olur. Kimseye laf söyletmez. Eve ne kadar kediyse, dışarıya da bir o kadar aslan … iyiki 😅😅😅♥️
_rumuzyok Severek evlendik iki gün konuşup üçüncü gün sevgili olduk 1 aylıkken anasıyla tanıştım sonra onu anamla tanıştırdım biraz zaman geçti anam başı boş dolaşmamı istemiyo diye kandırdım 1 sene içinde nişanlandık 😂 şimdi 1 yaşında kızımız var elhamdülillah onun gibi birisiyle evlendiğim için
busbutun kenan mantık ve sevgi beraber oldu bizde eşimde bende boşluktaydık ben nişan atmıştım oda sevdiğinden kazık yemiş vs başta arkadaşlık sonra dostluk derken sevgili olduk uzun sürmedi evlendik zaten eşim iyi niyetli biri Allah razı olsun ama romantik vs ya da böyle çok düşünceli kibar birisi değildir evini eksik bırakmaz sağ olsun maddi olarak üzmek istemez elinden geleni yapar da maddi olarak pek iyi değil 😂😂😂😂 aşırı çalışıyor birbirimizi zar zor görüyoruz zaten bir gün izni var onda da istediğimizi yapar da kendi bir plan yapmaz yapamaz yani film bile açamaz sen seç sen karar ver sen yap sen düşün sen iste bende bunu pek sevmiyorum ya bazen aşırı sinir oluyorum
ddk94 kenan mutluyum tabiki iyikide eşimle evlenmişim eşim o kadar olgun bir insanki anlatamam çok seviyorum oda beni çok seviyor bizim ilişkimiz çok farklı her anı güzel yasiyoruz herşey anlatılmaz ya bazen öyle bişey ve severek evlendik 😊🤍
mahidevran kenan Severek evlendik mantık evliliği bana göre değil sevmeden kimseyle yatağı paylaşamam