Arkadaşlar merhaba eşim çocuklardan sonra çok agresif olduğumu sürekli sinirli hareket ettiğimi dile getiriyor bundan da aşırı rahatsız haklı da kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ama olmuyor bu arada kayınvalidem ile beraber yaşıyorum yaşlı olduğu için onun hizmetini de ben görüyorum iş yüküm çok olduğu için kendime zaman ayıramıyorum.Dün eşimle sohbet ederken bana bağırmaya başladı çocuklarım için sana katlanıyorum çocuklarım olmasa çok daha farklı olurdu dedi ben de adliye orda dedim .Ama bu cümleyi bir türlü aşamıyorum şu an onunla konuşmuyorum odamı ayırdım ama onda da bi pişmanlık esamesi bile yok ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu kusura bakmayın
Eşimm
gossipgirlll birak öyle kalsın konusma kendileriyle madem öyle söylüyor sana bunlari sana diyeceğine bagiracagina destek çıksın bu zahmet eee oldu paşa hazretleri baska bir emriniz Allah’ım yaa gerçekten boş konuşmaktan bir şey bilmiyorlar
gossipgirlll sakin yüz verme bacım sen onun annesine bakmak zorunda değilsin. Onlar zannediyor. Ki sen sadece onlara hizmet edesin diye varsın .cocuklar için katlaniyorsa zaten söylenecek bisey kalmiyor.gelip özür diliycek sen ne kadar mesafeli olursan o kadar pişman olur . Umarım bir an evvel aranız düzelir 🙏☘️
perimasali802_ bunu bana nasıl söyler pişman olmaz anlamıyorum demek ki gerçek düşüncesi hissiyatı bu ben bu zamana kadar hiç böyle ağır konuşmadım onunla
peridekullaniciisi özür dileyeceğini düşünmüyorum pek dilemez ben kırıldığımda kalıcam ama bu sefer uzun bir süre yüzüne bakmayı düşünmüyorum ki beni annelik vasfımla evde tutan bir adama gidipte ne diyebilirim ki
gossipgirlll
Ne olursa olsun oda ayırma, yatık ayırma bana çok doğru gelmiyor. Bu araya mesafe bile koyabilir. Eşinizin söylediği şeylerde hoş şeyler değil. Sizin yaşadığınız şeyler de kolay değil ama yine de keşke odanızı ayırmasaydınız.
gossipgirlll eşin ilk defa bunlari dedigse altinda baska nedenlerde olabilir
Sen kırıldığını belli et asla yüz verme
gossipgirlll ilk başta olabilir diye okudum içimden adam açık açık demiş ki doğru çocuktan sonra biraz agresif oluyoruz ama sonra o dediği lafı okudum çocuk için sana katlanıyorum söylenecek laf mı yani bu mudur çözüm yardım geri adım atmayın haklısınız kızmakta
Asla konuşmayı düşünmüyorum tek temennim söylediği cümlenin ağırlığının kafasına dank etmesi teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için insan anlatınca rahatlıyor
gossipgirlll herzaman istediğin saate dök buraya gerçekten iyi geliyor 🥲
Birak ne hali varsa görsün
gossipgirlll çok yanlış bir cümle kurmuş ama sinir anında söylediğini düşünüyorum çünkü bu kadar zorunuza gittiğine göre daha önce böyle ağır konuşmamış öfkenin geçmesi biraz zaman alır pişmanlık duysada gururunu ezemiyor bazı erkekler sen tavrını net bir şekilde belli etmişsin zaten dik durmaya devam et haksız olan o umarım hatasının farkına varır ve senden hakkıyla af diler bazen bir şeylerin yerine oturması için bazı şeylerin alt üst olması gerekir emin ol bu huzursuzlukta da bir hayır vardır herşey gönlünce olsun 🌸
Okyanusunkalbi çok teşekkür ederim güzel yorumun için❤️ umarım öyle olur