ozlen Kızlar eşiniz ilişki esnasında ruhsuz mu yani olsada bitse tarzında mı??? Benim eşim çok ister yani genelde o ister ama ruhsuz ya sanki ben zorla yapıyorum gibi dün akşam bile yarıda bıraktım
perimasali802_ ozlen olsada bitse tarzında olmamamli nasil kendilerini zevklerini düşünüyorlarsa bizide öyle yönlendiriyorsa zahmet edip bizide düşünsünler
135 ozlen ilk esin geliyosa erkende diyosun sonra hevesi kalmıyordur ondan ruhsuz gorev gibi arzulamiyor once senle ilgilensin sonra o
ozlen perimasali802_ yok benim rahatlamam için uğraşır ama hani nasıl desem o istek yok hani görev gibi
ozlen Sutlucikolati kız ne bilim Vala dün sinirlendim bıraktım hani bu erkekler için şişme bebek var ya dedim ondan farkın ne yani istekte şöyle yani başlıyor adam sonra duruyor
ozlen Sutlucikolati canım bak istekle başlıyor kendi bir kere çok fazla erken boşalır ikinci de duruyor onu mecbur yapıyor sanki yani böyle yatar ne yapacaksa ben yapacam yani yeni gelin gibi adam 😅😅😅😅😅😅😅
ozlen perimasali802_ ya kendinden geçmesini ben geçtim 😅be adam biraz isteğin olsun Vala sıkıldım dünde tam ortasında bıraktım noldu falan dedi sıkıldım dedim
perimasali802_ ozlen karşılıklı konustunmu hiç peki canim birbirinizden beklentilerinizi isteklerinizi falan
ozlen successfulwoman tamam ama istemiyorsa yapmasın ona söyledim sırf benim için mecbur hissetme kendini ben daha huzursuz oluyorum böyle Vala düşünüyorum ne yapsam