buket33 kizatasozu 29 Mart’ta spiral taktırdım hiç sorun yaşamadım sadece 2 3 gün gecikme oluyordu sonra temmuzun kaçı hatırlamıyorum spiralim düştü spiralle hamile kaldım sonra kendi kendine düştü
buket33 sunur hamile kalmisim sonra kendi kendine düştü doktora gittim düşmeden hamile kaldığımı söyledi şu anda 8 haftalık hamileyim 🤦
piyangobileti kanalize az önce markette bizi çıldırttı eşim de adama dert yanıyor tek mı diye sordu evet dedik biz 3 tane büyüttük dedi biz zirvede bıraktık dedik konuşma bitti 😂
sunur buket33 yani kendilikten çıktı mı spiral, aşağı kaymisti doktor hamile olduğunuz söyleyip spirali çıkardı mi
mahidevran 123456678 34 yaşındayım 1 yaşında kızım var bana yeter tek cocukla tükendim çok özeniyorum 3 4 cocuk olanlara nasıl başa cıkıyorlar🙂
piyangobileti kanalize 3 gün sonra 2 yaşına girecek ablası 💙 arkadaşımın kızı var benim oğlumdan 4 ay küçük saniyordum ki erkek bebekler böyle yok valla kız da çok fenaymis
buket33 sunur hayır evde dustayken düştü adetimde 8 gün gecikti doktora gittim hamile olduğumu öğrendim