_rumuzyok
Çözüm bulursan bana da yaz xjxkdls spor ve diyet yapmama rağmen normal doğum göbeğim tam olarak gitmedi 🤣🤣 belki rüyada görürsün 😂

_rumuzyok bol su içerek ve porsiyonlarını küçülterek ve bol yürüyüş bebeği arabasına koy hergün yürüyüş yapın ben böyle verdim

TombulHatun, başlığı Göbek proplemi 😅 olarak değiştirdi.

_rumuzyok O biraz yapı gereği ne yazık ki. Yani bazen spor ve diyetle de çok az kalıyor tamamen gitmiyor. Ama spor yaparak baya baya giderebilirsin. Vücudun yatkınsa tamamen dahi gider. Ama dediğim gibi vücut da önemli yapısı vesaire.

perimasali802_ aşko tamamda diyom ya bebek çıktı su çıktı eşi çıktı ama giden 2 kilo mu çocuk 4e yakın doğdu zaten 😂😂 neyse hele yürümeye başlasın peşine verince kilolarım gider inşAllah 😅😅

_rumuzyok 😂 şimdi beni hesaplama kilolarini demmeki geri almışsın ödem tutmuş yani 😂
      Verirsin ya sıkıntı yapma Spor falanda yapmazsan sadece hamur ve şekeri kes oylede verirsin

kanalize valla bi damacanayı 4 günde bitiriyorum desem 😂 kapalı olduğum için giyin başını kapat bilmem ne çok üşeniyorum havalarda çok sıcak

perimasali802_ şeker kullanmıyorumda bi oturuşta bi ekmeği gömüyorum doymuyorum ammaan neysee daha ikinci çocuğu yapcam veririm Allahın izniyle 😂