1anne1panda Alpmoms bende eşim bi iş yapıyor ya beğenmesem bile aşkım ne güzel yapıyorsun tertemiz veya mis gibi olmuş senin elinde olunca tadı farklı oluyor diyorum bi hoşuna gidiyor ki 😂😂😂
LiTeraRy Naberbenz aynen oyle bacim Allaha sukur oyle dusmedim esimdende Allah razi olsun ne kendini ne beni o duruma sokmaz yoksa yoktur varsa zaten alir ha para vermissin, ha hersey aldirmissin sexsin karsiligi olamaz bana gore
LiTeraRy Alpmoms ee demis yaa almazsan vermem diye seyini kullanmis iste bende ona istinaden yazdim Allahtan bir seyi var sonuna kadar kullaniyor 🤦♀️
Alpmoms Naberbenz bastan beri konu böyle değil aslında mesele bisey aldırmak değil hiç iş yapmayan bi erkeğe nasıl tatlı dil konuşup istediğimi yaptirmak🤭😅 biri su postu silsin ya yanlış anliyolar
Naberbenz Alpmoms almazsan vermem diyenlere ithafen yazdım arkadaşın sorduğuna başka yanıtta cevap verdim
ZRaporu Benim eşim genelde her konuda yardımcıdır cilve yapmam pek ama gaz veririm 😜 senin bu yardımların beni çok mutlu ediyor senin gibisi yok falan diye motive ederim yapmaktan gocunmaz o da zaten 😙
ZRaporu Alpmoms kız az önce biriken 3 sepet çamaşırı beraber katladık 😂 gel boş durma yardım et dedim iki dedikodu yaparız dedim geldi 😜😅
Nietzsche Deleted4 of ben bugn duşa grm yatm dedim yarın aşı vurulcam sabahn körnde ,koca ayımda şmdi grme sonra gir duşa diyo😂
Slinszr Alpmoms istediğim herşeyi yapar sağolsun ama tatlı dili çok sever almazsan seks yok dersem asla yapmaz
Canemin_1 Naberbenz bisey istemiyorum sadece beni seviyormusun gibisinden soruyorum . Ama bişeyde isticek olursam bu böyle Olsunmu bunu alalim derim tamam der öyle bişeyin karşılığında sevişmiyorum o benm kocam
Canemin_1 Naberbenz hah gerekirse hepsini isterim herşey karşılıklı bu hayatta ona ihtiyacsa banada ihtiyaç .
Nietzsche Deleted4 ya boş konuşuyolar şunlara cevap verme ürüsünler ,ne yazıyolarsa 10 mislini yapıyorlardır . Kocalarına cilveyle bişey yaptramadkları için bu kudurukluk
Pembekoala_ Nietzsche her erkek aynı değildir tatlım😌bısey istediğimde hemen alır ve ben sevişme esnasında kocamdan bısey istesem yapmaz😅yapası varsa da yapmaz😎o yuzden herkesi aynı kefeye koymamak gerek🙆♀️
Olivetti Alpmoms sex karşılığında bişeyler aldırabilecek kadar sex düşkünü bir kocam yok 😁 yani Bugün olmazsa 3 gün sonra olur farketmez onun için 😁 ama genel olarak her istediğimi alır gözümün içine bakar
Alpmoms Olivetti dıger yorumlarımı da okusanız kesk aldırmak değilde kanki ben yaptırmak istiyorum mesela benim herif hiç evi işi sürmez eline nasıl tatlı dil döksem işve cilve yapsam da yapsa 🤣adamın elinden bi kahve bile icemedim
Naberbenz Canemin_1 ilişki aırasında ben bunu istiyorum dedim mi tamam der demişsiniz de ondan merak ettim
Canemin_1 Naberbenz evet bugüne kadar net bisey istemedim ama söylerim önce istediğim birseyinde üstinden geçerim yani