perimasali802_ Yüz komple 400 TL sadece kaş bıyık 200 TL ayyy bu ne böyle eyvah eyvah Bu gidişle killaniriz 😬
gizo00 perimasali802_ eşim bayan kuaförü bende yanında çalışıyodum çocuktan önce öyle pis insanlar geliyo ki 500 tl alsan yine için soğumaz jsndnfmfmfmflsw
kizatasozu perimasali802_ en son kaş bıyık 40 TL yaptırmıştım oda 5 sene olmuştur hala kuaför yüzü görmedim 😅
kizatasozu perimasali802_ bayanlar için yüz usturasi var onunla bütün yüzü alıyorlar acaba daha çok killandirirmi o
elizyaa Ohaa en son iki yıl önce 70 TL ye aldirmistim yüz komple Allah’tan evde yapmayı biliyorum daha da gitmedim şu anki fiyatlardan haberim yok 😌
kizatasozu gizo00 bayan kuaförü mu suanki mesleği hala aynımı. cnm sen eşinin sana ilgisiz olmasından dert yakiniyodun bu adam aksama kadar kadınlarla iç içe içine kurt düşürmek istemiyorum ama sadece sac makyajmi yapiyo eşin
perimasali802_ kizatasozu hiç denemedim iple alirim genelde Ama bazilarinda yapabilir sende bir bölümü oyle al bakalim çoğaltma ve kalınlaştırma yaparmi
gizo00 kizatasozu ben yıllardır usturayla alırım yüzümü ne kıllandırdı ne kalınlaştırdı aynı olduğu gibi çıkıyo hemde cilt bi temizleniyo miss gibi fondoten falan pürüzsüz duruyor😄
Sutlucikolati perimasali802_ bayadir gitmiyorum fiyatlari hic bilmiyorum 🤣 her seyimi kendim hallediyorum kaş saç boyasi kesim agda vs 🤣🤣
TombulHatun perimasali802_ periii yeni mi haberin oldu kaç aydır 400 veriyorm ben 😂😂 kesim en son 500dü 😂
perimasali802_ TombulHatun geçen ay 150 ile aldim 😂 ayda bi kere kaş için gidiyorum bn bazen bozuyorum çünkü 😂 Yüzümü kendim alırım iple ama fiyatlar uçmuş yaaa.boya yapmayı düşündüm iki bin den aşağı yok
TombulHatun perimasali802_ ben sanırsın nişantaşnda aldırıyorm 😂😂 ben kaşımı ellemem ama benim bu 400ün içinde kaş açma da var, yüzümü kendim alınca daha çabuk çıkıyor kuaförn aldığı daha geç çıkıyor ya