Merhabalar öncelikle iyi geceler. Kaç gündür aşırı keyifsizim. Ben 19 yaşındayım sevgilim 22 yaşında ve biz 9 aydır uzaktan bir ilişki yaşıyoruz. Kendisiyle bir kere buluşma imkanım oldu. Sınav olayları yüzünden bir daha görüşme fırsatımız olmadı. Mesele tamamen benim ilgili alakalı birisi olmam ve kendisinin bir o kadar galesiz olması. Benim ilk ilişkim o yüzden sosyal medyada, arkadaşlarımdan gördüğüm çoğu şeye hevesleniyorum. Kendisinin de görüp bana yapmasını beklemeyi tamamen geçtim yüzüne karşı söylüyorum bana alır mısın yapar mısın diye ama buna rağmen unutuyor. Bana o an söylersen anında yaparım diyor. Romantizmi saçma buluyor. Annesine çiçek dahi almamış bir insan. Kendisini çok seviyorum sadık güvenilir efendi birisi. Genç yaşında kafayı emekliliğe takmış huzur arayan bir yapısı var. Arkadaşlarım ayrılmamı istiyorlar. Başka erkekler neler neler yapıyor harcama vaktini diyorlar. Ben her alanda sevgilimi destekledim hep pozitif oldum ailesine karşı en mükemmel şekilde onu temsil etmeye çalıştım. Bana karşı ilgisiz olacağı en ufak bir yanlış yapmadım. Düğün için kuaföre gitmiştim makyajımı beğenmedi kalbimi kırdı, beğendiğim bir çantayı attım bu ne çok kötü dedi. Biraz hassasım evet ama iyi yorumlar duymaya ihtiyacım var. Kendisine de biraz pozitif olur musun dediğimde ben dürüst bir insanım yalan söyleyemem dedi. Defalarca istememe rağmen bir çiçek almadı. Tek aldığı şey bir kolye onu da bana seçtirdi sürpriz yapmadı. Diğer kızları görünce neden ben de şımartılmıyorum diyorum üzülüyorum. Sizce yol vermeli miyim kendisini çok seviyorum fakat bu ilgisizliği sevgisini maddi olarak göstermemesi ayrılık sebebi olabilir mi? Fikirlerinize ihtiyacım var.

user1907 yolun çok başı çok mantıklı düşünüyorsun sağlıklı bir düşünce yapın var yaşına göre olgunca düşüncelerin kendin için en iyisini sen bilirsin tabi ama 22 yaşında bu kadar maddi düşünen birisi belli ki kendi halinde sana istediğin imkanları sunamayacak biri parayla mutluluk olmaz diyenlere inanma para her kapıyı açar mantıklı düşün şimdiden böyleyse ilerde ne olur Allah bilir zaten höduk de biri belli açık sözlülükle patavatsızlığı secemiyo belli zaten yaşı da küçük bana göre bir kadınla erkek arasinsa kesinlikle en az 5 yaş olmalı çünkü erkekler çok geç büyüyor kocamdan biliyorum 😂 31 yaşında ama 22 yaşında halimle birbirimizi anca tamamlıyoruz

user1907 yani şunu diyebilirim evlenince erkekler bekarken yaptıklarının %30 unu falan yapıyor. benim eşim aşırı romantik asla ozel gunleri atlamazdi 2 sene sevgililik suremiz oldu. yani ben diyordum artik yeter hediye alma çiçek alma ziyan oluyor diye. resmen kapımda yatiyordu gerçekten beni alcak diye hahaha 😂 şimdi 4 senelik evliyiz 2 cocugumuz var hala cicek alir o konuda birsey diyemem ama oyle özlü güzel sözleri pek duyamiyorum 😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ zaten yaslariniz da ufak geldi ama uzak mesafe ilişkisi bence de zor cok zor 🥺🥺

user1907 kadınlar ilgi ister, şefkat ister,her an kendini değerli hissetmek ister
        Şimdi seviyorsun tam bunda sorun yok ilerleyen zaman ne olur bilemeyiz
        Arkadaşın böyle büyümüş böyle görmüş bna göre zamana birak ve kendisinden birşey bekleme 💐

user1907 sosyal medya da gördüklerine asla heveslenme çoğu göstermelik oraya attığı bir çiçek bir hediye ama sonrasında o ilişkide ne yaşadığını bilmiyorsun, başkalarına özenerek ona yapılıyor bana neden yapılmasın düşüncesine kapılırsan üzülürsün kıyaslama yapma, evet sevgilin bir takım incelikler yapabilir ama bunu senin söylemenle yapacaksa hiç yapmasın, sen söyledin diye sana aldığı çiçek seni mutlu edecek mi, yoksa sadece göstermelik bakın bana da çiçek alınıyor demek için mi istiyorsun? yaşın daha küçük önünde çok uzun yol var, eğer bu çocuk seni gerçekten mutlu edemiyorsa olaya sadece hediye çiçek böcek diye bakma, seni sevdiğini hissetmiyorsan eğer hiç uzatma ayrıl, para evet tabiki lazım ama daha 8 9 aylık sevgiliyken bu kadar maddiyat düşünmeyi doğru bulmuyorum, sevgi maddiyatla gösterilecek birşey değil

user1907 Bacım bırak kaç… Bir adam severse her türlü mutlu eder hediyelerle, çiçeklerle , kolyelerle seninkisi romantikliği gereksiz buluyor.
            Ne kadar sadık vs olsun bir erkeğe mutlu etmek değer vermek el üstünde tutmak yakışır bu şeyleri yapan zaten sadık da olur.💮

user1907 canım sorun erkek arkadaşında değil ya da sen de sen şımartılmayacak bir insan değilsin sorun farklı kafa yapıda olmanız burda iş sana düşüyor adam belli sevmiyor demek ki almayı açıksözlü vs vs değişmiyorda anladığım kadarıyla seçim senin ya böyle kabullenip beraber ilişkiye devam edeceksin ya da erkek arkadaşına benim beklentilerim farklı deyip yolları ayırmak istediğini söyleyeceksin

Betybety 😂😂 En azından bekarken vermiş o ilgiyi ama kadını genç tutan güzel söz ilgidir. Dediğiniz gibi yaşlarımız çok küçük bu konuları düşünmek için çok erken. Hayatı dalgasına yaşamam gerekirken kafam bunlarda maalesef ki

perimasali802_ Çok haklısınız. Babasını rol model aldığı için böyle. O yüzden bu sorunları yaşıyoruz. Biraz akışına bırakmam da fayda var galiba🥲

TombulHatun Kıyaslama yapmak doğru değil haklısınız. Ama kadın ruhuna bu tarz inceliklerin çok iyi geldiğini düşünüyorum. Benim endişem bekarken bunları yapmayan bir erkek evlenince değişir yapar mı. Bu yüzden kafam karışık ben neden romantik değilsin dediğimde sen bunları bilerek benimle birliktesin diyip yüzüme çarpmasını istemiyorum. Tek sorunum bana sevgisini somut göstermemesi inanın sevildiğimi sonuna kadar hissediyorum. Maddiyatçı bir insan asla değilim fakat ya aliexp den şunu almıştım sana da şunu aldım demesi gibi o düşünülme hissini hissetmek istiyorum.

Smartlady Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Romantikliği bir arkadaştan aileden göremezsin. Partnerin verir bu duyguyu. Eğer bunu saçma görüyorsa girmesin aşk işlerine hazır değilmiş zaten. Acaba uzaktan ilişki yaşadığımız için bağlanamamış bu yüzden içinden gelmiyor mu diye düşünüyorum. Biraz daha zaman tanımak şans vermek gerekiyor. Yoksa kaçmama az kaldı😂

basakk Evet gerçekten özetlemişsiniz. Eğer onu öyle kabullenirsem kendi değerimi düşürmekle kalmam kendimi harcarım. Yolları ayırmak mantıklı bir seçim fakat kendisine aşırı bağlandım çok seviyorum. Beklentilerimi düşürüp biraz zaman vermek en sağlıklısı galiba 🥲

user1907 bunca şeyin üstüne bir de efendi düzgün biri mi diyorsun arkadaşların çok haklı zaman kaybetme ayrıl

user1907 bncede sen zamana bırak
                      Birşey istesen senin isteginle alir ve buda hiç güzel değil kendi düşünmesi gerek
                      Ben böyle erkeklerde gördüm evlenmeden önce herşeyi yapan erkek evlendikten sonra da yapmayı bırakıyor buna çok takilma
                      Eğer ki sevgisinde şüphe değilsen iki söz bile sen uyarmadan soylerse hiç hediyeye vs takilma sadece zamana birak kendi isteğiyle yapsın sana uyarmada

user1907 Bana karşı ilgisiz olacağı en ufak bir yanlış yapmadım. Düğün için kuaföre gitmiştim makyajımı beğenmedi kalbimi kırdı, beğendiğim bir çantayı attım bu ne çok kötü dedi. Biraz hassasım evet ama iyi yorumlar duymaya ihtiyacım var.

Kusura bakma öyle bişey duyamazsin bizden şimdiden ilgisiz davranıyorsa evlenseniz düşünemiyorum bile çok uzulursun Bak birak yoluna bak bence daha yolun başında sin vazgeccc

Ayrıl bacım sana erkek mi yok zaten farkındasın ve de bu tür şeyleri isteyen birisin çiçek hediye vs bunu yapan çok erkek var ömrünü oduna harcama seni de kendiyle yakar sal gitsin daha çok küçüksün

mca Evet beni de kendine çevircek 😂 aman aman ben onun gibi odun olamam ayy