aydaksiyahkedi İkinci yılımızda az kaldı küçük bir bebeğimiz var onu uyuttuktan sonra eşimi şaşırtmak istiyorum neler yapabilirim tavsiye fikir öneri fantezi hepsine açığım
basakk aydaksiyahkedi ben erotik oyun aldım zarlı yıldönümü için farklı oldu ama komik de oldu araştırabilirsin size uyan vardır belki . Aldığına bayıldım 🔥ama kostümlü bir şeyler alıp role girseniz daha farklı heyecanlı olabilir
Sutlucikolati aydaksiyahkedi guzel bi şarap masasi kur (emziriyosan sen başka bir şey içebilirsin eşin şarap içer) once biseyler atistirirsiniz romantik hafif bi muzik esliginde kısa bi dans ardindan yatak 🤣🤣🤣
Zamansiz_ basakk zarlı yıldönümü için farklı oldu Ay bana cok komik geldi yaa bendede war kullanmiyorum gulerim ben 🥲😂😂🦦 aydaksiyahkedi guzel bi parca vucut corabida cok hos ona da bak derim
aydaksiyahkedi basakk düz işi zor yapıyoruz 😂role giripte🤓 çekinmesem cok şey yapıcam da😅 birde oyun güzel mi ya nesi komik geldi🤪
basakk Zamansiz_ biz sıralamasına güldük o iş yap otur tekrar zar at alakasız bir şey çıksın komik oldu 🤣
basakk aydaksiyahkedi canım sıralaması komikti zar atıyorsun şu pozisyonu yap diyor yapıyorsun bırakıp tekrar zar atıyorsun bu sefer mesela elini kullanmadan bir dk tahrik et felan diyor adam zaten olmuş olacağı kadar tahrik patlayacak ön sevişme ile o iş karışıyor 🤣 ama çok çeşit vardı o yüzden önerdim belki size uyan vardır yorumlara bak