etoile piyangobileti ne kadar tutkulu ve romantik ciftsiniz 😜 eşine bir ev anahtarı hediye edesim geldi kapısını da kendisi açsın 😜😜
etoile ofbuneya elinde gül sepeti olsun başından aşağı gülleri dök. Etkilenir gibi ama olumlu ama olumsuz 😂😂😂
etoile Cicekliperde gül ve kırmızı halı çok klişe ya. Bütün erkeklere aynı şey😜😜 benim eşim şakayık sever o yüzden şakayık ve aslan postuyla karşılıyorum 😂😜
kanalize ofbuneya gece geldiği için gelir öper sırnaşır biraz sarılırız uyuruz bazen bekliyorum gecelikle karşılıyorum aklı gidiyor 🥰
ofbuneya kanalize 😃😃 ufff biz normal hayatta bile böyle olamıyoruz abi bee 😂😂 yeminle işten gelir horlaya horlaya yatar
fikriyat ofbuneya yani bunu erkeklere sorsak eşiniz sizi nasıl karşılıyor diye bütün özellerini ortaya dökerler mi acaba 🤔
etoile Cicekliperde yürümeyecegim posta uzanirim muhtemelen 😜 yan uzanirim bir bacagimla dik üçgen oluşturur bir kolumu da yere paralel tutarım 😂😂😂
Cicekliperde etoile oooo böyle karşılarsan hemen koridorda farklı şeyler olabilir 🤪(emoji bilerek kullanıyorum. Yoksa çok ciddi duruyormuşum ) 😂hedjjsjf
etoile Cicekliperde eşim duş almadan dışını fircalamadan asla. Bizim böyle bir takintimiz var malesef 😂😂😂
etoile [silindi] kocan şey demiyor mu kaç senedir evliyiz halen bilmiyor kimin kocası olduğunu bihtim ya bihtimmm 😂😂😂