fikriyat ofbuneya yani bunu erkeklere sorsak eşiniz sizi nasıl karşılıyor diye bütün özellerini ortaya dökerler mi acaba 🤔
etoile Cicekliperde yürümeyecegim posta uzanirim muhtemelen 😜 yan uzanirim bir bacagimla dik üçgen oluşturur bir kolumu da yere paralel tutarım 😂😂😂
Cicekliperde etoile oooo böyle karşılarsan hemen koridorda farklı şeyler olabilir 🤪(emoji bilerek kullanıyorum. Yoksa çok ciddi duruyormuşum ) 😂hedjjsjf
etoile Cicekliperde eşim duş almadan dışını fircalamadan asla. Bizim böyle bir takintimiz var malesef 😂😂😂
etoile [silindi] kocan şey demiyor mu kaç senedir evliyiz halen bilmiyor kimin kocası olduğunu bihtim ya bihtimmm 😂😂😂
[silindi] @etoile yok kuzum cevabı sonda veriyorum ya benim diyerek😂 ama bunu cidden söylüyordum biliyomusun evlilğimizin ilk yıllarında ozamanlar popiydi reelsler falan çekiyorlardı azcık cesaret olsada bende çekseydim şuan infilisurdum 🤪🤪
etoile [silindi] ahahaaaaa eğer böyle bir şey yapacak olsaydım her gün farklı bir şarkıyla karşıladım. Bak aklıma fikir geldi durduk yere. Böyle kağıtlara emojiler çizip yüzüme tutup öylede acabilirdim. Allah’tan monoton biriyimde uğraşmıyorum 😂😂😂
[silindi] @etoile ayy evet emojide o günkü ruh halini yansıtabilir mesela bunlar 😤😡😠 dur ama sen dedektiftin demi sana 🧐 bu gider ayrıca sana nasıl yaklaşacağını daha iyi bilir o gün aslında düşündükçe fikir cazipleşiyor gözümde 🤪🤪