6.5 aylik bebegim var ağzında tutuyor yutmuyor suyu Bile normal.mi.doktora götürdüm boğazında birsey de yokms başına gelen var mı
Anneler buraya bakabilir mi
Simdilik bi sure pure halinde ver alissin bazi bebekler agzinda bekletiyor zamanla ogreniyor bi de dil bagi var mi kontrol ettin mi
- Düzenlendi
Sutlucikolati 5.ay da basladik canım ek gıdaya (doktordedi ) 10 gündür agzinda tutuyor dil bağına nasıl bakacagm
kanlibela dilini hafifçe kaldırın alttaki ince et var dili tutan yer kısım işte orası varsa dil bağı netten de bakarsınız anlatabildim mi bilemedim
peridekullaniciisi anladm canım bakaym bi teşekkür ederim
kanlibela emziryormusunz eğer böyle bişi varsa emmez bebekler hep ağlar
kanlibela yoktur diye tahmin ediyorum çünkü habire yeni bişeyler keşfediyorlar bırakır zamanla 🤗😂
peridekullaniciisi var canım et birleşik değil dili
- Düzenlendi
peridekullaniciisi mama veriyorum dogdugundan beri emiyor ama benim verdiğimi yutmuyor agzinda tutuyor ağzını açıp ağlıyor sonra çıkarıyor
kanlibela 32 aylık hala ağzında tutuyor. Ama canım benimkinin huyu bu. Sen bi doktora götür
Cicekliperde yarın goturecegm geçen hafta gosterdm birseyi yok dediler
gizew inşallah 🙏🙏
[silindi]
@kanlibela ek gıdaya yeni geçiyorsun ondan olabilir birde iştahsızmı bebeğin benimki iştahsızdı şuan 3 yaşında biraz yer doyar sonra başlar ağzında tutmaya
kanlibela anladığım kadarıyla göğsünu tutmuyor,?
kanlibela eğer mamayı ağzında tutup yutmuyorsa istemiyordur veya karnı toktur ,göğşunu tutmuyorsa o ayrı
peridekullaniciisi biberon içiyor sadece
[silindi] maalesef iştah sıfır
[silindi]
@kanlibela iştahsızlıkdan oluyor doktora göster bi istersen bana mide bulantısı için şurup vermişti biraz düzeltmişti iştahını
[silindi] bende bugun gosterdm iştah açıcı verdi bakalım inşallah fayda eder