Kizlar ben ilişki esnasında hissizlikten sikayetciydim hep ve son zamanlarda bunun genislikten değil de fazla islanmadan olabileceğini düşünüp bugün doktora gittim doktor da rahim ağzını yakabiliriz dedi belki o islanmani azaltır dedi ne alaka anlmadim. Daraltma ameliyatı ikinci doğumdan sonra doğumla birlikte yapicam insallah. Şu an için ise diane 35 diye bı doğum kontrol hapı verdi bu biraz vajinal kuruluk yapar dedi. Ben şimdiye kadar kondomla korundum ve hap kullanmayı da hormonlarimi etkilemesin diye hiç istemiyorduk ama şimdi bunun için verince kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ilacı aldım duruyor zaten reglin ilk günü kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım şu an zamanım var ama bilemedim kullanmalı mıyım aranızda kullanıp memnun olanlar var mı korunmada falan iyi mi? İnternette çoğunlukla olumsuz yorum var doğum kontrol haplariyla ilgili baş ağrısı, depresyon, kilo artışı falan ama Dr bu ilaç killanmayi azaltır saç dokulmesine falan iyi gelir dedi bilemedim ne yapsam acaba