gizew Sinemsinem @kanalize ve @zarifhanim dan cesaretlenip kullanmaya başladım.Ben yasmin kullanıyorum ve çok mide bulantısı yaptı,8.günüm benim
Sinemsinem gizew durup dururken hormonlarla oynamak çok saçma geliyor ama denemek de istiyorum ne yapsam bilmiyorum açıkçası
zarifhanim gizew ne denir bilemedim, umarım pişman olacağınız şeyler yaşamazsınız, yarar bu hap size. Hayırlı korunmalar dilerim 😅
karamelek21 Sinemsinem ya aslında bende de oluyor baze hissizlik çok ıslanıyorum diye düşünüp silip yapıyoruz ama yinede hissetmiyorum,bu çok istekli olduğum zamanlarda oluyor çözemedim bnde,bndede genişlik olabilirmi? Bunun için doktoramı gitmeliyiz?
karamelek21 gizew gidersem bi soracam normal kontrol ile çözebilirmi,çünkü trde jinekolaga gittigimde hiç böyle birşey demedi🥹,eşimin problemini çözdük şimdi sıra bende🤣
[silindi] Doğum kontrol hapları göğüs kanserine sebebyiyet verebiliyor özellikle akrabalarında falan olan olduysa hiç kullanma derim
zarifhanim Sinemsinem Diane 35 sağlık için yazılan doğum kontrol haplarından biri. Hormon bozukluğu tedavisinde de kullanıyor. Doktorunuzun dediği gibi tüylenmeyi ve saç dökülmesini azaltıyor. Islaklık demek ki hormonal artıştan dolayı oluyor ki bunu dengeleyip hissizliğin önüne geçebilmek için önermiş. Siz regl olduğunuzda başlayın. İstemediğiniz bir yan etki yaşarsanız bırakırsınız. Benim kuzenim polikistikover sebebiyle kullanıyor diane ve elleacnelleyi. Ben yapı olarak zayıfım hiç kilo aldırmadı haplar bana ama kuzenim hemen kilo almaya müsait bünyeye sahip. Hala zayıf kendisi. Kişiden kişiye değişen yan etkiler bunlar. Kullanmadan bilemezsiniz.