Pikachuu İstanbulda büyü işlerine felan bakan hoca var mı ? Evliyim ve bize büyü yapıldığına inanıyorum bildiğiniz hoca var mı
Mavininannesi Pikachuu nasıl vardın büyü yapıldığı kanısına yani belirtiler ne bir de bulaşma derim evinde bulduysan da git denize falan at yada akan bir suya +yapanında,yaptıranında iki cihanda yüzü gülmez cennet kokusu alamazlar .
bitterdelisi24 Pikachuu müge anlıya çıkmıştı bugün birtane şarlatan. böyle şeylere inanmayın inanmazsanız tutmaz da zaten
mavikelebekk__ Pikachuu Bu perideye ne oluyor anlamıyorum. Arka arkaya aldatma postu şimdi de büyü postları açılıyor. Sana özel yazmadım yorumumu☺️
Mavininannesi bitterdelisi24 aynen öyle Allaha sığının rabbim insanoğlunu bütün varlıklardan üstün kılmış düşünme yetisi vermiş çok şükür ki korkan insana ve ibadeti zayıf olana zaten bulaşır öyle şeyler sizde hiç bulaşmadan konuyu kapatın bu işlerle uğraşan çok tanıdığım insan var hiç birinin sonu da hayırla bitmedi bu işler şakaya gelmez tanıdık bir hoca vardı arkadaşı götürmüştük hoca arkadaşıma naptı bilmiyorum ama biz dışarı da bekledik arkadaşım çıktığında cildi bembeyaz gözlerinin siyahı kalmamıştı sana yemin ederim -hoca arkadaşıma demiş ki seni baca deliğinden çıkarır başka başka alemler de gezdirip geri getiririm demiş
Pikachuu Kızlar ben ilk defa böyle bir arayış içerisine girdim çünkü ben eşimi seviyorum bir tane de çocuğumuz var ama içimde bir nefret oluştu onun da bana karşı tarif edemiyorum ortada hiçbir şey yokken de anlaşamıyoruz biraz araştırdım büyü de olabileceği aklıma yattı kaynanamdan şüpheleniyorum sadece var mı yok mu diye öğrenmek istiyorum
Keksever Pikachuu evini sirkeli su ile güzelce sil birde çörek otu yak evinde hicbirhicaya gitme inanma
Pikachuu mavikelebekk__ ben perideyi sadece soru sormak için kullanıyorum belki denk gelmiştir çok mu var böyle yazan 😀😀