Merhaba arkadaşlar korku gerilim türü kitap önerisi yaparmısınız? Benim gibi bu tür seven arakadaşlar varsa onlarada bu ara okuyup beğendiğim iki kitabı tavsiye ediyorum final sahneleriyle sizi ters köşe yapacak kitaplar aşağı konuları yazıyorum
Ayrıca verity’in yakında Amazon tarafından film olacağı söyleniyor
VERİTY
-Lowen Asleigh, yaşadığı finansal krizin ardından evini kaybetmek üzere olan bir yazardır. Büyük bir umutsuzluk içinde olduğu sırada beklenmedik bir teklif alır. Geçirdiği kaza sebebiyle kitap yazamayacak durumdaki ünlü yazar Verity Crawford’ın çoksatan serisini tamamlayacak ve karşılığında Verity’nin eşi Jeremy’den hayatını tamamen değiştirecek yüklü miktarda bir ödeme alacaktır.
Lowen kendini kısa süre içinde Verity’nin gözlerden uzak evinde bulur. Göl kıyısındaki bu muhteşem malikânede onun seriye dair tuttuğu notlarını okuyacak ve serinin devamını yazacaktır. Ne var ki Lowen bilinci yerinde olmayan Verity’nin notları arasında onun acımasız bir dürüstlükle yazdığı otobiyografisini de bulur. Gerilim türünde bir başyapıt sayılabilecek bu otobiyografide iki kızını da kaybeden Verity kızlarının gerçekte nasıl öldüğünü anlatmıştır. Lowen okudukça dehşete kapıldığı bu taslağı, Verity’nin her şeyden habersiz eşine göstermekle yok etmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.
HİZMETÇİ
-Millie, hapisten yeni çıkmış çok acil işe ihtiyacı olan genç bir kadın. Andrew ve Nina’nın evinde hizmetçi olarak işe başlıyor. Ama bu garip bir ailedir. Değişken ruh halli Nina ve sempatik yakışıklı Andrew. Tavan arasında karanlık bir oda; sadece dışarıdan kilitlenebilen, penceresiz. Sürekli evi gözetleyen bir bahçıvan.
-Nina Winchester zarif, manikürlü eliyle elimi sıkarak, “Aileye hoş geldin,” dedi. Kibarca gülümseyip mermer hole göz gezdirdim. Burada çalışmak, yeni bir başlangıç yapmak için son şansımdı. İstediğim kılığa bürünebilirdim. Ama çok geçmeden Winchesterların sırlarının benimkinden çok daha karanlık olduğunu öğrenecektim.
Her gün Winchesterların evini baştan sona temizliyor,kızlarını okuldan alıyordum. Onlara leziz yemekler yapıyor, sonra en üst kattaki odama çıkıp yemeğimi tek başıma yiyordum. Nina’nın sırf beni temizlik yaparken izlemek için evi dağıtıp durmasına, kendi kızı hakkında tuhaf yalanlar söylemesine ve kocası Andrew’un her gün biraz daha çökmesine aldırış etmemeye çalışıyordum… Ama Andrew’un keder dolu kahverengi gözlerine baktıkça Nina’nın yerinde olmanın nasıl bir şey olacağını düşünmeden edemiyordum. Elbise dolabı, lüks arabası, mükemmel kocası.
Bir keresinde nasıl duracağını görmek için Nina’nın bembeyaz elbiselerinden birini giydim. Çok geçmeden bunu öğrendi ve tavan arasındaki odamın sadece dışarıdan kilitlendiğini fark ettiğimde artık çok geçti.
Ama kendimi sakinleştirdim: Winchesterlar beni tanımıyorlardı. Neler yapabileceğimi bilmiyorlardı.