• Cinsellik
  • Evliyim ilişkide hiç zevk almadım

Cupcake eşinizi başkalarıyla kıyaslamayın bence . Sizin eşini0zde hergün hergün istese bu defa bundan şikayet edersiniz. Her erkeğin hatta her insanın libidosu farklı .
Amca kızım var 8 yıldır evli ve hergün eşi günde 2 defa ister ve bu yüzden hep evlerinde tartışma olduğunu söylüyor , çünki insan bi süre sonra bıkıyor.
Benim eşimde 5günde bazen yoğun olduğu zamalar 8, 10 günde bir ister yani , her erkek hergün isteyecek diye bişey yok

Sarahh21 10 günde birde az değil mi ? Ben kimseyle kıyaslamıyorum orda hiçbirşey hissetmediğimden bahsettim bunun ne kadar normal olduğunu sordum ?

Cupcake peki neden onun istemesini bekliyosunuz siz yanaştınızmı hiç yanaştığınızda size yorgunum vs diyip itiyormu bide öyle deneyin giyinip süslenip koynuna girin öpün bakalım öyle noluyor

Cupcake 10 gun uzun gibi başka sekilde tatmin olmuyormu biseyler izleyip filan ara koyma hoslandigin seyleri konus iste 6 yildir illa hosuna giden bi an olmuştur dvm et gokcen Erdoğani dinle yazilarini oku o detayli anlatıyor

gizew yeni sayılır diyelim canım 1 ay filan olmuştur

Cupcake 6 yıldır evliyiz ilk 2,3 yıl her gün her gün olunca ilişki yaşamak sıradanlaşıyor , ama birazcık ara verince daha iyi .
        Hissetmemeniz sizde hormonal problem , enfeksiyon falandanda ola bilir . Doktora gidip altta yatan sebep ne onu bulun bence

gizew teşekkür ederim hoşbuldum canım❤️

5 gün sonra

Cupcake bizimde ilk zamanlar cinsel ilişki sırasında böyle sorunlar vardı. Adam işini görür, döner kıçını yatardı. Ben malak gibi kalırdım öyle. 1 sene oldu baktım düzelmiyor aldım karşıma konuştum. Valla hiç alınmaca gücenmece yok. Sen beni memnun edemiyorsun. Ben bu durumdan rahatsızım. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Benim nasıl sana karşı görevlerin varsa senin de bana var. Beni memnun etmek zorundasın. Beni seksten soğutma. Dedim. Sonra ona emir verdim şöyle yapacaksın. Şurayı okşayavaksın bilmem ne. Ön sevişme bizim oldu bir saat. Şimdi de adam profesyonel edasıyla davranıyor. Valla adamların yüzünü tokat gibi çarpacaksın. Erkeklik gururları azıcık ezilsin canım banane. Ben memnun olmayacaksan niye evlendim ki. Sadece üremek için mi?

kukulim3434 çok iyi yapmıssın canım ben anca 5 yıl sonra söyleyebildim şimdi düzeltme aşamasındayız hala

Cupcake canım bunlar aşılacak şeyler eşin senin mutsuz olduğunun farkında olursa belki kendini düzeltir bide her erkek bir değil kimisi her gün seks ister kimisi istemez arkadaşının eşim ayağımı görse yatak odasındayız demesine bakma eşi çok isteklidir belki hem eşinin o kadar istekli olmaması seninle alakalı değildir tekrar tekrar konuş biraz daha dene belki daha iyi olursunuz sen yönlendir o on günde bir istiyorsa sen iki günde bir sevişmek iste öyle alışır ya da o da senden bekliyordur. Şimdi
          Ne durumdasınız