tumomm aynısını yaşadım, benimkiler üst katta oturuyorlar. Ben çocuk emziriyorum laap kapı çalıyor küçük kayınlarım, kayınpederim arkasından kayınvalidem giriyor. Herr akşam aynı tantana. Çocuk 2 aylık oldu ben kocama giyiniyorum süsleniyorum kağı çalıyor biz çocuk sevmeye geldik. Böyle kaç kere üstümğ çıkarttım hevesim kursağımda kaldı ama salak kocam bunu fark etmedi hiç. Hayır hadi her akşam geliyosun ama bari yardım et oturup oturup bardak tabak yığıp gitme. Mesela kendi babamlar geliyor misafirliğe bize gelsinler söyle diyo en son kavga ettim benim evim ayrı sizin eviniz ayrı ne münasebet diye. Ben surat asmaya, laf sokmaya başladım kocamı arayıp ağlamış kayınvalidem sonra kocama ne varsa söyledim rahatsız oluyorum benim mememi kayınlarım görmek zorunda değil diye sonraaaaa suçlu ben oldum her akşam gelmiyolar ki dedi bana 😂 çünkü bize batan onlara batmıyor. Aslında batıyor ama ses çıkartamıcakları için bizi suçlu buluyorlar. Neyse sonra sevişmek istiyorum giyiniyorum süsleniyorum bi bakıyorum kapıdalar falan diye bayaaa büyük kavga ettik sonra kayınvalidemi aradım ben ağladı zırladı falan yok sen çocuğu bizden esirgiyosun sevmemizi istemiyosun diye bende dedimki ben artık anneyim annelik iç güdülerim buna izin vermiyor kimse dokunsun istemiyorum dedim. Falan baya ama anlamıyorlar bebeğim. Sen ne dersen deee anlamıyorlar. Bebeğin 1 yaşına falan gelince her akşam gelmelerine alışıyorsun sonra sana da iyi geliyo oyun oynuyolar falan