Merhaba ne yapacamı kıme anlatacamı bilmiyorum arkadaşlar. Bir yıldır evlıyım ve eşimlen ilişkiye giremıyorum çok korkuyorum o an ölüm geliyor aklıma korkuyorum aglıyorum ne yapmalıyım pishologa gitim bana randevü da 4 ay sonra verdi ama çok 4 ay Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım arkadaşlar bana yardım edin lütfen 🙏🏻. Cok zor durumdayim 😥😥😥😥😥

Hind neden ölüm geliyor ki ölecek bisey yok ortada bu ihtiyaç yani sadece onun değil seninde

Hind ölüm derken mesela o işi yaparken korku mu yoksa o an ölürüm abdessiz olurum diye mi acaba

• Hind bunu yanıtladı.

Bal-_- korkuyorum ilk iliski diye Hic yaptim yok hep esimlen deniyoruz agliyorum kendimi kasiyorum esim saogolsun anayisli ustume gelmiyor o an ne bilim korkuyorum Cok 1 yildir hep ertiliyorum

Hind anladım canım bence cesaretini topla ne bilim motivasyon amaçlı videolar flan bakın belki o an zevke gelir unutursun ortam hazırla korkun geçer zevkten belki

Bal-_- of bilmiyorum canim kimseye anlatamiyorum ne yapayim Cok zor kötu durumdayim ayleme anlatamiyorum Hic kimseye buraya yazmak aklima geldi valahi Bende bebek istiyorum esimin annesi babasi diyor hadi torun istiyorum Ama malesef bilmiyorlar Biz daha iliskiye girmedik

Hind yok artık bir yıl kocan nasıl dayanıyor. Yanlış anlama ama cinselik evliğin olmazsa olmazı eşleri birbirine bağlayan şey. Senin durumun tuhaf bilemedim

Hind birincisi neden o an aklınıza ölüm geliyor onu Çözemedim o an ölürüm diyemi yoksa ilişkiye girmekten mi korkuyorsunuz canınız acır diye falan mi düşünüyosun acava🤔

• Hind bunu yanıtladı.

Alpmoms korktumdan öyle aklima geliyor internete aradtirdim öyle ciftler Cok görunuyor mus pisholog lazim mis Bende pisholog buldum Ama 4 ay sonra randevü veriyor lar okadar beklemek istemisorum artik yeterince bekledim inanin elimde degil esimi Cok istiyorum Ama o ann gelince birseyler oluyor bana korkuyorum kasiyorum kendimi agliyorum

Hind sizinki vajinismus galiba anladığım kadarıyla ilk başta parmakla deneyin önce tek sonra çift sonra üç parmak bu şekilde sen güvende hissedene kadar devam etsin sonra ilişkiye girin bu dr.onerisi bu arada kafamdan değil yani ama hijyene dikkat edin ayrıca unutmayın ki ordan bir can çıkıyor ilişkiye girmek çok daha kolay emin olun

• Hind bunu yanıtladı.
                • Hind bunu beğendi.

Serap02 tesekurler ederim cnm deneyecegim o yüzden buraya yazdim sizden yardim alayim diye onu denecegim Inshalah atlatirim

Hind Canım aynı durumu bende yaşadım senin gibi evlendikten 1 yıl sonra beraber olabildik eşim ile şuan 4 yıllık evliyiz sorunumuz kalmadı hatta bebeğimiz bile oldu. Önce bir kadın doğum doktoruna git vajinusmus mu yoksa başka bisey olup olmadığına baksın. Sende bu 4 aylık süreçte zihnini dinlendir kendini telkin et. İlişkinin sana bir zararı olmayacağını eşini sevdiğini düşün. Bunu yapabileceğine kendini inandır. Bizim sorunumuz farklıydı biz bir hocaya gittik bende büyü olduğu için olmuyormuş ona gidip geldikten sonra 1 yılın ardından gerçek anlamda karı koca olabilmiştik.

• Hind bunu yanıtladı.
                    • Hind bunu beğendi.

Tosariktospa kadin doum uzmanina gitim alt kismimda hersei iyi dedi sadece kafada Bu dedi pisholog yönlendirdi Ama 4 ay sonra randevü verdiler

Hind Başka bir psikolog bul ozaman canım daha erken tarih verene git

• Hind bunu yanıtladı.
                        • Hind bunu beğendi.

Hind Evet zor bunu en iyi ben anlarım ama birbirinize olan bağınız güçlüyse birlikte atlatırsınız

• Hind bunu yanıtladı.
                          • Hind bunu beğendi.

Tosariktospa esim Cok anayisli sagolsun Ben diyor arkandayim seninleyim diyor Ben seni sevmesem beklemezdim bukadar diyor sana zorlan yapardim diyor Ama Cok sagolsun anayisli cikti Bilmiyorum o an Cok kötu oluyorum Ama Inshalah atlatirim alahima dua ediyorum

Hind yok artık yani 1 yıldır bekliyor mu o koca öyle 🙄 nasıl sabırlı biri inanamadım

Hind canım vajinismus teşhisin var mı ? Bir kadın doğum uzmanıyla görüştün mü hiç bu konuyu ?

Hind vajinismussun canim bunu kendinde yenebilirsin doktorlada acaba sarhosken denediniz mi kesin cozum yapamayanlara doktorlar bile oneriyor bunu

• Hind bunu yanıtladı.
                              • Hind bunu beğendi.