kahkaha affınıza sıgınarak soruyorum şuan bende şüphe içindeyim içinize boşalmadı ama çıplak bi şekilde vajinaya girdi değil mi? Zevk suyuyla hamile kalınıyormuş çünkü bende şuan ondan şüpheleniyorum

hayvanlardavardir evet içime boşalmadı. Zevk suyundan hamile kaldım 3 senedir prezervatif kullanıyorduk arada kullanmadığımız da oluyordu geri çekilme yöntemiyle korunduk senelerce hamile kalmadım.. 2 yaşında kızım var daha küçük asla düşünmezdim ki eşim de dusunmezdi kızım biraz daha buyuyene kadar .. ama oluyor olmaz demeyin yani içime bosalmadi %100 eminim bundan

hayvanlardavardir adetini bekliycen mecbur ben adet olmadım 10 gün geçti üstünden öyle anladım test yaptım direk çıktı zaten

kahkaha bizde aynı şekilde risksiz saydıgım günlerde geri çekilme yapıyorduk ama boşalma anında kondom takıyordu genede… olmaz diyemem ama yinede şuan cok erken cok kötüyüm

hayvanlardavardir yok bizim hiç takmadigimiz günler de oluyordu ama içerde kalmiyodu işte.. üzülme kız nasip bu nasibinde varsa Allah verdiyse yapacak bişey yok benim iki kızım var bu da erkek oldu üzülmedim sevindim hatta ama erken oldu biracik nasip böyleymiş

hayvanlardavardir yani şöyle bn eminim içime bosalmadigina hap kullanıyordum üstelik doktora gittiğimde 8 haftalikti ve oğlum 13 aylıktı 5 ay kabullenemedkm bu durumu sonradan alıştım yani olmaz diye birşey yok arkadaşımın ilk çocuğu tüp bebekti 2. Çocuk için embriyo transferi olucakti bebiş şimdi 2 aylık bile oldu transfer öncesinde hamile kalmış üstelik erken menepoz hastasıydı rabbim verdiyse vardır bunda da bir hayır 🕊️