gizo00 Kızlar şimdi haftada bi falan ilişkimiz oluyo eşim her gün istediğini söylüyor e bende istiyorum zaten ama sen yanaşmayınca bende yanaşmıyorum diyo bıktım bunun bu herrrrşeyiii benden beklemesinden erkeksin sen diyorum alınmıyo bile yani öpüşme önsevişme vs bizde asla olmaz sigara içtiği için yaklaşmam oda öpüşmeyi dokunmayı sevmez zaten “artık yani” dudaklarımız en son aylarr önce bi 10sn birbirine değmiştir… bu yüzden de acıyarak girer her seferinde bende canım acıdığı için artık saldım olmazsa olmasın kafasındayım sadece gir çıktan ibarettir ilişkimiz bide sakso yani ilk 10 15 dk bi güzel yalatır ondan sonra 2 dkda domaltır boşalır yatar cidden bıktım bilmiyo mu yoksa bi tek kendini mi düşünüyo anlamıyorum yani her gün ben yanaşıp yalayıp başlatacakmışım yani devamına değse sesimi çıkarmam severim yani o an haz aldığını görmeyi ama devamı olmayınca yapasım gelmiyor napıcam ya nası bi dille anlatıcam bunu ben?? yani benim evlilikten önce de ilişkim oldu o kadar farklıydı ki böyle değildi hiç yaşamasam böyle bişey sanıcaktım galiba ilişkiyi evliliğin %80i cinselliktir kesinlikle o olmayınca hem duygusal hem tensel olarak uzaklaşıyosun ister istemez…
gizew gizo00 şu an eşinizle yaşadığınız cinsellik değil zaten,sizin haz almadığınız ilişkiye hiç girmeyin bile..
ladymomm gizo00 Açık açık söyle, iki taraflı tatmin olunmayan bir şey için cinsel ilişki yaşıyoruz demek pek mümkün değil. Birde önceki ilişkinde ne yaşadın bilemem ama ikidir bunu yazdığını görüyorum, eski ve yeni ilişkini kıyas etmeyi bırakırsan senin için daha sağlıklı olacak. Sen geçmişte değilsin, geçmişi deşmek yerine olduğun ana odaklan. Eşinle de direkt olarak bunu konuşmalısın. “Sen haz alıyorsun ama ben haz alamadığım bir ilişkiyi yaşamak istemiyorum. Haz alamadığım zaman devamında tekrar ilişkiye girmek içimden gelmiyor. Hevesim kaçıyor istesem bile yanaşmak istemiyorum.” demek ne kadar zor olabilir ki
HurremSultan gizo00 valla kusura bakmasin böyle devam edeceğine gitsin eliyle kendi yapsın nerde senin zevkin?
zarifhanim gizo00 Bencillikten. Kendi kişisel sorumluluklarını bilmediği için sürekli siz uyarıda bulunuyorsunuz. O da inada bindirip yapmıyor ne kadar tuhaf. Siz de inada bindirip birlikte olmasanız ne tepki verir? Sadece tek taraflı hazza müsaade etmek zorunda değilsiniz. Eşinizin kölesi değilsiniz. Anlattığınız konuda bir evlilik bağı göremedim ben. Böyle beraberlik olmaz. Kadının ihtiyacını bilmemesi imkansız. Kendini düşünmeyi akıl edebiliyorsa sizi de düşünecek aklı vardır herhalde. Ona rağmen düşünmüyorsa eşiniz bencil.
gizo00 ladymomm evet biliyorum bu yorumu alacağımı kıyaslıyorum çünkü kadınlığımı unutturdu bana gerçekten ya arzulanmak istenmek o kadar güzel duyguydu ki şimdi kendimi sadece bi anne olarak görüyorum ne söylesem boş anlamaz yani ona gçre mükemmel ilişki bu yaşadığımjz
ladymomm gizo00 Aşkım o senden oral istediğini söylüyor ve sen yapıyorsun. O isteklerini söylerken, sen söylüyor musun? Bu da mühim. Erkeklere açık açık bir şeyi ifade etmediğin sürece bir bakışla bir duruşla ne hissedip düşündüğümüzü anlamazlar
gizo00 ladymomm söylüyorum ben öpüşmeden dokunmadan zevk almıyorum git dişlerini fırçala duşa gir gel açık açık söylüyorum yorgunum sabah yapcam duş diyo dişlerni zaten fırçalamaz ben söyledğim için inat ediyomuş onuda söyledi😂 yani napıcam cidden bilmiyorum buraya da içimde patlamasın diye yazdım valla
gizo00 zarifhanim çok güzel açıklamışsınız bi erkek nasıl bilmez yani kadının da ihtiyacı istekleri olabilceğini kesnlikle bencillik olduğuna inanıyorum şuan. Bende inada bindirip birliktelik istemezsem tepkisi benden bin kat fazla olur ve asla bidaha aramız ısınmaz aşırı inatçıdır bu konuda bile inat eder yaklaşmaz konuşmaz hiç
gizo00 Sutlucikolati o ilişki anında yönlendirmek istiyorum ama içinden gelmiyosa zaten yapmasın işini bitirsin yatsın diyorum kendi kendime dediğim gibi kadınlığımı unuttum işveli cilveli biriyimdir bide artık söndü içimdeki o hisler
gizo00 Sutlucikolati 1 hafta oldu aşko işte geliyo zaten ama yine aynı şekilde geliyo daha şehvetli olmuyor yani bencillik 10/10 sndnfnmfmf
PiTi gizo00 bence eşinle konuşmalısın sonuçta o senin eşin. Bizim de benzer bir durumdaydı bir dönem hem konuştum hem de artık benim dediğim gibi ilerleyecek dedim. İlişkiyi ben yönettim ben başlattım emirler verdim. İstemediğim şeye müsade etmedim
successfulwoman Sana ve Kadınlığına kıyamıyorum,değerini anlaşılmayınca,kendini ifade edemiyorsun, Yalnız kalıyorsun,özgüven yerlerde olur. herşey erkekte bitiyor.kadınlığı hatırlatmalı sana
gizo00 successfulwoman tam tersi ben ona erkekliğini hatırlatıyorum sürekli ama duvara konuşuyorum resmen