Zamansiz_ lanjalee ocak 1 dogumlu her burca baktim esime uyan burc yok be jalem🥲😂😂 istiyorda ikimizde cok severiz az tuzlu yaww en son arkadas aldiydi garantiyi uzatmayla 600 € 🥲🥲🥲😮💨 evde var su yuvarlak ped kahveler warya ondan ama philips mukemmel
lanjalee Zamansiz_ oğlak burcuymuş işte ama kendine has özellikleri var anladığım kadarıyla hiç bi burçta olmayan , jeton geç düştü 😂😅 burda da pahalı ya bir de ben her elektronik eşyaya bi heves ediyorum sonra aldıktan sonra bi iki kullanıyorum bu muymuş uğruna o kadar yandığım şey diyorum 🙈😂 o da öyle olur mu acaba 🤔😁
Zamansiz_ lanjalee 🥲 kendine has ozelliklerin ucu bucagi yok ayyy yine sinir geldi bak😶🌫️🥲🥲🥲🥲🙄 Ayy ben airfry alcam diye bi yerlerimi yirttim baslarda bu ne be dedim sonra aliskanlik oldu heleki diyet doneminde cagnim airfry bence o kahve makinesi pismanlik yaratmaz 😍 ne yani simdi bide onu almak icin mucadele edicem al iste 🥲😂😂 ama izinden once alcakti oglak burcu biri bekliyorum 4. Ayi seneyi doldursun alsa barim🥲😶🌫️
Biyiklim lanjalee yani düşündüm de hayatımda bir şeyi değiştirmek istemem eşimde beğenmediğim bir huy var aşırı inatçı onu değiştirebilirim bide evimi değiştirmek istiyorum 2+1den 3+1e taşınmak için 😂
lanjalee Biyiklim mütevazi oldu bence istemişken 5+1 ya da ne bileyim şöyle dubleks bahçeli villa tarzı isteseydin sonuçta istemek bedava 😜😅
Biyiklim lanjalee yok ya benim hayalim bile fakir 🤣🤣gözüm yüksekte yok o kadar ya 😂 ama güzel cevaptı yorumun 🤣
etoile lanjalee evimi degistirmek istiyorum müstakil herkesten uzak havuza olan bir ev istiyorum. Birde şu an kullandığım arabam dursun ama yanına range Rover istiyorum. Kanka ben bu aralar eşimin ailesine ısındım. Tek tük kişiler kaldı sulalede sevemedigim. Ama bu aralar çok pozitif düşünüyorum. Maşallah diyeyim🧿 eltim karşı bile noturlestim. Pozitif olamadım ama eskisi kadar negatif değilim 😜 kendimde bir kaç şeyi değiştirmek istiyorum. Onlar bana Özel olsun. İnşallah değişecek 🤙🏻
etoile etoile hiç kaosluk bir yorum olmamış ama 😂😂😂😂 simdiii sen kaaannnnn istiyorsunnn savassssss istiyorsun veremedim 😜😜😜
lanjalee etoile maşallah 🧿 diyeyim bende 🥰 ne güzel bi ara bende ısınır gibi olmuştum ama kısa sürdü 🙈 sağlık olsun 😅 Benim de böyle müstakil , bahçeli ,çardaklı bi ev hayalim var ya kaynanadan uzak , merkeze yakın 😂 nasip olur mu 🥺
lanjalee etoile evet canım sıkılıyo istiyorum ki hepimiz birbirimizi yiyelim , sonra hiç bişey olmamış gibi kalpli malpli emojiler atıp gülüşüp eğlenelim hahahhh 😂😂😂
lanjalee Zamansiz_ dur sinirlenme sakin ol şimdi durduk yere adama bilenecen bebiş 😅 ben istemedim airfry hiç ya eşim zorla aldı resmen bi de al sana hediye aldım demez mi 🙈 kendi seviyo hazır şeyler pişiriyo içinde köfte nugget vs ben sevmem ki öyle 🙃 alırsa (inşallah) atarsın kahveli bi sunum fotosu 😍😅
Zamansiz_ lanjalee kaynanaya uzak lafini paramtez icine kirmizi yazi ile buyuk harflerle yazaydin iyiydi 🦦😂 Nasip etsin rabbim insallah @lanjalee @etoile
etoile lanjalee kanka ben huzurluyum. Tatildeyim. Sabah deniz akşam geziyorum. Yediğim önünde yemedigim de önümde 😂😂 kaossss yaratamam canım. En sevmediğim kişi bile sempatik gelebilir 😜😜