soulless Kızlar moralim acayip bozuldu üç seneden fazladır evimde asla böcek çıkmadı bugün yavrudan biraz büyük bir hamam böceği gördüm öldürdüm ama ya daha varsa çoğalmaması için acil öneri verin lütfen (evim ve mutfağımı sürekli temiz tutuyorum)
linosko soulless yazın her yerde çok fazla çıkıyor soğuklar başlayınca gelmiyor merak etmeyin kendiliğinden tükenirler
soulless linosko ee hadi inşallah gerçekten hayatım kaymış gibi hissediyorum en nefret ettiğim şey bu olabilir
Blondie soulless bende balkonun kapısını açtığım zaman uçup giriyorlar normalde olmaz ama cam ne zaman açık olursa giriyor en çokta aksamları
soulless Blondie takip ediyorum dündendir birşey göremedim inşallah yoktur cam açıktı ordan geldi herhalde
bitterdelisi24 soulless trenyolda var maxforce adı sanırım öyle birseydi ama çok çok etkili her böcekle kesin çözüm
kizatasozu soulless o değilde ben asla olduremezdim yaklasamazdim bile iyyy böcek fobim var benim biri bana böcekle şaka yapsa kesin bayılırım kalbim acayip hızlı atiyo
soulless kizatasozu kız iyiki senin gibi değilim 🤣 bakma bi cesaret geldi o an çoğalmasın diye normalde bende tik olur suan bile kaşındım tiksiniyorum korkuyorum arası birşey