berenmiss Kızlar beyaz eşyalarım vesteldi tv kendi kendine kapanıyor buz dolabı daha 2 sene oldu bozuldu kendi kendine bana beyaz eşya markası önerebilir misiniz ve robot rüpürge alıcam ama korkuyorum aynısı olur diye
Bubenimoykumm berenmiss Beko ve arçelik üreticileri aynı zaten ben on iki senedir Bosch kullanıyorum taşşş gibi çıktı her şeyim maşallah tavsiye ederim
etoile berenmiss ben Bosch kullanıyorum çok memnunum. Benim annem kız kardeşlerim diğer aile fertleri hep Bosch kullaniyor. Ama Bosch iki türlüsü var biri tamamen Alman yapımı içi full çelik bu iyisi ve daha pahalı. Diğeri türk yapımı çelik oranı az daha uygun.
zarifhanim berenmiss Ben profilo kullanıyorum. Ablalarım da evlenirken profilo aldıkları için onların tecrübelerine dayanarak tercih etmiştim. Çok memnunum.
_rumuzyok Ben beko kullanıyorum buzdolabından tut airfryerine kadar her şeyinden çok çok memnunum yakında sponsor olcaz oraya çeyizimi karacadan düzmüştüm Allah cezasını versin onun 😂 küçük ev aletlerimi hep yeniledim hepsi beko ve maşAllahı var
Yusra etoile Alman yapımı içi full çelik bu iyisi ve daha pahalı. Diğeri türk yapımı çelik oranı az daha uygun. Bilmiyordum teşekkürler
belladonna berenmiss Beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerim arçelik. Tvler samsung Robot süpürge olarak da roborock kullanıyorum Hepsinden de çok memnunum. Beyaz eşya biraz da şans işi
sosyolog1kadin berenmiss robot süpürgede roborock en iyisi alırsam onu alırım bende . Beyaz eşyada Profilo Siemens Beko Bosch bunları tercih edebilirsin
mavikelebekk__ berenmiss Profilo kullanıyorum 6 yıldır bı sorun olmadı, beyaz eşya birazda şans işi denk geliyo. Profilo da indirim vardı her bayisinde varmı bilemiyorum tabi
eliz06 berenmiss Arçelik ve Bosch tan şaşma derim robot süpürge daha dört ay önce Roborock q8max aldım aşırı memnunum asla başka alma marka olarak bunu al inan bana dua edersin elim ayağım oldu 🥰
veraeyl berenmiss vesteli allaha havale ediyorum rezilll 3 yıllık evliyim eşimin ailesi biz sevgiliyken almış beyaz eşyaların hepsini vestelden buz dolabım dökülüyor çamaşır makinesi berbat temizlemiyor bile ocak gidici zaten fırını çok sık kullanmadım ama idare eder yani hiiç menun değilim bence en iyisi bosch nett ilerde alıcağım tek marka
berenmiss veraeyl benim eşyalarım da aynen öyle bacım burnumdan geldi dolabı 4 ay ya kullandım ya kullanmadım sonra bazı nedenlerden dolayı fişini çektim geri taktığımda çalışmıyordu