Kızlar son adet tarihine göre bugün 5+1 feyiz, normal şartlarda yarın gidecektim doktora kan testi için henüz gitmemiştim bugün sabah lekelenmem başladı önce kahverengi leke olarak sonra kırmızıya çevirdi sol kasığımda dün geceden beri müthiş bir ağrı var, önce acile gittim acilde gebelik testi yapıldı beta 166 çıktı, acil de kadın doğuma yönlendirdi, bulunduğum yerde devlet hastanesi olduğu için kadın doğum randevum yok diye muayene bile etmedi yarın kendi doktorunla gel konuş muhtemelen kimyasal gebeliktir adet görüyosundur dedi eve geldik mecbur geri adet gibi yoğun bir kanamam yok ama düşük yapar gibi de şiddetli ağrım yok( ilk gebeliğimi 8 haftalıkken düşürdüm) hafif adet sancısı gibi çok yoğun olmayan kırmızı adet kanı gibi kanamam var yarın yine de doktoruma gideceğim, 166 5. Haftaya göre düşük değer dedi bugün kü muayene etmeyen doktor yüksek ihtimal kimyasal dedi sizce nedir başına gelen var mı kimyasal nasıl oluyor ? 18 aylık oğlum var esasen gebeliği öğrenince bi tık buruldum gibi oğlum daha küçük ve tek bakıyorum diye ama sonrasında yine de çok heyecanlanıp sevinmiştim🥲 Rabbim hayırlısı versin üzüldüm yine de