Merhaba daha önce İnstagram ürün alıp sorun yaşayarak tüketici hakem heyetine başvuran oldu mu sonuç nasıl ilerledi
Tüketici hakem heyeti instagramdan alışveriş
duy1se İnstagram degilde başka siteden oldu. Ürün bozuk gelmiş yanlış gelmiş iade almıyor veya hatasını kabul etmiyor farketmez sebep süreç aynı. İlk edevletten dilekçemi yazıp ürün fotoğraflarınıds ekleyip başvurdum. Sonrasında bir 15 gün içinde bana geri dönüş olmuştu, bu yaşadığın yerlede ilgili yoğunlarsa geç,daha erkende cevap alabiliyorsun bağlı bulunduğun yerle ilgili. Başvuruya cevap sadece bu işleri yapana avukatlar var, avukat arayıp ürünle birlikte seni ofisine çağırıyor. Ofiste ürünü ona verdiğine ve aldığına dair imzalar atılıyor (sanada çıktısını veriyor). Ürünü ekibiyle inceleyip 3-4 gün içinde cevap geliyor. Çok aslında oyalayan birşey değil. Konu ne bilmiyorumda ürün şikayetin olmaz siteden şikayetçiysende site adını herşeyi veriyorsun eğer bir konuşma geçtiyse onun dökümanı verip hallediyorlar. Benim ürün bozuk gelmişti iade almayıp müşteri hatası denmişti oysa daha hiç kullanmamıştım bile sorun çıkarmışlardı neyse halledildi para iadesi yaptılar