karamelek21 gulce eşim ara ara dile getiriyor istedigini ama bn karşıyım ya hem dinen hem temizlik acısından ne bilim🥹
kanlibela gulce bir kere denedi onu da hiç acı hissetmedim afedersin ishal olmuşum ondan hissetmedim bir çıkardı en son poklar kalmış üstünde o gündür istemez 🤣🤣🤣🤣(linç no )
karamelek21 gulce evet yada ne bilim daha çok zevk verdigini düşünüyor olabilirler, o yüzden ısrar etti bir iki kere ama bn yok diyince tmm dedi,evet desem bugün yapar🤣😭
semooo gulce bir kaç kez yaptık sonra dinen haram olduğunu öğrenince yapmadık. Kayganlaştırıcı yada kondom ile yapmıştık acı olmamıştı bende ama garip bir histi ben zevk almadım hiç.
Sutlucikolati perimasali802_ kız zaten hiç merak etme sıçıyomuş gibi bi his 🤣 katlanilicak gibi değil çık diye bagirirsin 🤣🤣
perimasali802_ Sutlucikolati bağırdım zaten 🤣 Sadece denemistik ama artik yok izin vermiyorum ama merakta ediyorum 😂
Sutlucikolati perimasali802_ kız daha neyini merak ediyosun 🤣 tam o sırada yerlerde surunursun 🤣🤣 ben o acıyla çık diye bağırıp yerde surunmustum 🤣 5 saniyede şaftım kaydi 🤣