373738 Sutlucikolati konsdomdan nefret ediyorum zaten çok kısa sürüyor ondada hissetmek istiyorum ya :( durex alıyoruz biz
kukulim3434 Sutlucikolati doğum kontrol hapı kullanıyorum canım. Yasmin ismi. Valla ilk çocuk da 2 yaşına kadar geri çekilme ile korunuyordu. Sonra adam minicik bir damla kaçırdı yani hemen çekti ama o bi damla ile hamile kaldım. Adam çocuk istemiyorsa sen dir etsende olmuyor adamda bitiyor iş. Bende ikinci doğumdan sonra Yasmin’e başladım. İlk başta sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum diane. Ama o bende aşırı kilo yaptı. Ama Yasmin yapmadı şükür. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.
elizyaa Bizde ilk sene kondomile korunuyorduk doğumdan sonra aynı şekilde islakliga rağmen acı duymaya başladım zaten o varken bişey hissetmiyordum ama geç boşaldığı için kullanıyorduk neyse sonradan hapa geçtim ve birdaha kullanmadik
basak23 Sutlucikolati ya hap bende düzensiz kanama yaptı emzirdiğim için zlyenda kullandım ondan mı oldu bilmiyorum ama 20 25 gün regl oldum leke leke önce yasmin kullanmıştım o da psikolojik olarak etkiledi denemek gerekiyor unutma konusuda alarm kurarsın yatacağın zamana yakın içersin unutulmuyor öyle ama kanama olayı yüzünden bıraktım ben
ikicocukannesi Eşine uygun boyutlu olanı bulana kadar denemelisin 😊 ok iyi hoş ama tam uyumlu gelmedi durexte rahat ettik ince olanlar oluyor deneyerek bulmanız öneririm o prezervatif in yapısı etkiliyor olabilir