Kizlar denetimlik serbestlikte haftanın bir günü imza oluyor ya imza atmazsak üç ihlal olunca cezaevine alıyorlarmış eşim üç ihlal yapmiş fakat komutan beş ihlal yapanda var ama sadece sureyi uzatiyorlar cezaevine almazlar diyor yaşayan varmı aranızda (rabbim yaşatmasın kimseye)🫶

kartnsii şans vermeleri imkansız 3 ihlal sondur sorgusuz sualsiz cezaevine götürüyorlar 5 ihlal yapan filan da yoktur imkansız öyle bişey benim denetimim de daha yeni bitti o yüzden bu kadar hakimim bu konulara

kartnsii Eşim yaptı 2 kere uyarı kagıdı geldi çok şükür 3 e kalmadan bitirdi denetimini

kartnsii alıyorlar bir dahaki imzada yada seminer de derler dosyan kapandı 1 ay sonra eve kağıt gelip teslim olması gerekiyor dicekler abim yaktı kağıt geldi ama kendisi firar etmiş aranıyor

kartnsii bizimde tanıdık imza gününü kaçırmıştı o zamanın parası 1000tl içerdeki adama verip imza atmıştı

baileys Benim çok dosyam var genellikle kavga,tehtid,yaralama ama durduk yere değil gelip beni buluyordu bela hakedene de her zaman hakkını verdim çok şükür bu dosyalar beni senelerce zorlasada bitti şuan sicilim tertemiz

kartnsii eve ne zaman teslim ol kağıdı gelirse o zaman teslim olacak kağıdın gelmeside 1 ay filan

kartnsii dediğim gibi imzaya seminere gitmeyi ihmal etmesin zaten gittiğinde dosyan kapandı derselerse evde beklicek kağıdı ne zamn gelirse o zamn gidecek infaz kurumuna