Asel0709 bildiğim kadarıyla hala bosanmadiniz biraz daha dişinizi sıkın illa evlenmek zorunda değilsiniz çocuğunuzu bir kreşe verip çalışabilirsiniz küçük biyerdeyiz diyordunuz ama illa bin a101 falan vardır oralara girersiniz çok zor Allah yardımcıniz olsun🤲
İkinci evliliği yapanlar var mı?
Asel0709
Ekimin ilk haftası arkadaşım evlecek. Onunda 1 tane kızı var. 3 yaşında. 3 sene oldu boşanalı.
Karar tabi ki sizin ama babanız ve kardeşlerinizden kurtulmak için de evlilikte ecele etmeyin.
2minnosannesi
Evet canım boşanmadik çevrem de evlen diyorlar bende evlilik düşünmüyorum istemiyorum kimseyi güvenmiyorum çocuktan dolayı da çalışamıyorum
belladonna
Evlilik düşünmüyorum istemiyorum canım çevrem evlen nereye kadar böyle devam edeceksin diyorlar
Asel0709
Çevre her şeyi çok iyi bilir. Her konuda uzmandır.
Bizim toplumumuzda hukukçu, eğitimci, doktor, siyasetçi bitmez.
Boşver, önemli olan senin ne istediğin..
belladonna
İnsanlar hiç sormuyor ki bir derdin var mı ne istiyorsun diye soran yok herkes evlen diyor yada kocanın yanına git diyorlar
Asel0709 öncelikle Allah yardımcıniz olsun. Neler yaşadığınızı elbette ki en iyi siz bilirsiniz ama anladığım kadarıyla ortada bir istismar söz konusu zaten hemde öz baba tarafindan diyorsunuz öz babasına dahi güvenemezken başka bir erkeğe nasıl guveneceksiniz ortalık bukadar pislik kayniyorken hergun birbirinden kötü onca haber görüyoruz neyazikki evet çok zor bir süreç olaabilir bu süreciniz ama size naçizane tavsiyem kendi ayaklarinjz üzerinde durmaya çalışın ve çocuğunuza kendiniz bakın ne siz nede o hiçbir erkeğe muhtaç değilsiniz yapabilirsiniz lütfen küçücük bir kız çocuğunu başka bir erkeğe emanet etmeyin lutfen
Asel0709 benim ilk evliliğim ama eşimin 2ci kesinlikle tavsiye etmiyorum erkek evlenmiş boşanmış olmayacak ya 7 yıl oldu hala aklı eskisinde kaç kez de yakaladım 15 yıl olmuş boşanmışlar hala aklı ondaysa ne bilim birde çocuk falanda yok evli kalma süreleri 5 6 ay 😂
Asel0709
Önemli olan senin ne istediğin.
Evlenmek yada evliliğe devam etmek çevrenin sözleriyle olacak bir şey değil.
Ağzı olan konuşuyor
Çevrenin tek derdi seni. Bi erkeğin sahiplenmesi eski yeni fark etmez sahipsizsin ve tehlikelisin dul kadın olarak bende geçirdim benzerini kulaklarını tıkamazsan seni delirtene kadar konuşurlar sağır olman lazım ikinciden bu seferki kadar kolay boşanamazsın bu arada
belladonna
Aynen canım ben o kişiyi de yada ikinci bir evlilik asla istemiyorum kimseyi güvenim yok tek istediğim kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durup kızımı bakmak istiyorum
pinkdreamss
Çok kötü bir durum canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah bende hiç düşünmüyorum çevrem diyor evlen diye
Asel0709 evlenmek öyle kolay sanki yaa bu insanlar ne yasiyo beim görümcem boşandı evlenmedi 2 kızı vardı biri evlendi biri oluyo babasıyla yasiyo. Karşındaki doğru knsanmi yoksa seni menfaati için kullanıp aticakmi bilemezsinki. Bı akrabamiz daha var kıza kocasida onun aileside öyle cektirdiki en sonunda boşandı başka biriyle evlendi doğru adamı bulmuş kadın şimdi çok mutlu ülkeyi geziyolar birlikte
Asel0709 su son olaylardan sonra kimseye güven yok gerçekten insanın öz annesi öz amcası öz abisi bunu yapıyorsa daha kim bilir neler vardır 🥲
pinkdreamss nasıl yakaladın aklı nasıl eskisinde
Bende bir tane eskittim bakalım o nasıl olacak benden sonra
Asel0709 Evlilik kurtuluş değil maalesef,kimsenin dediğine bakma eğer olacaksa bile güvendiğin,sevdiğin biriyle olsun.aksi takdirde verdiğin ani bir karar baba evini aratabilir.
Asel0709
İnşallah istediğiniz gibi de olur 🙂