kahkaha Gece eşimle büyük bir kavga ettik.. benim telefonumda arama kısmında taa geçen ayın 19 unda bilinmeyen numara diye bı arama var kim diyor ama bilmiyorum ben kimseyi aramadım nasıl olur bu. Eşime de inandiramadim bilmiyorum dedikçe nasıl bilmezsin dedi.. ki eşim gosterene kadar bende görmemiştim bilinmeyen numara yazıyor resmen nasıl olur bu
Ecivicivokke kahkaha kaydedip WhatsApp dan falan kim olduğuna bakabilirsiniz belki tanıdık biridir kaydetmeyi unutmuşsundur
kleopatranizzz kahkaha Evet böyle birşeyin olması çok tuhaf ama haberinin olmadığını söylediğin halde eşin neden inanmak istemiyor? Telefonunu yakınlarından birine vermiş olamaz mısın arama vs yapması için
zarifhanim kahkaha Bir yemek veya ürün sipariş ettiniz mi kargoyu aramışsınızdır belki diye düşündüm. Sizin tarafınızdan arama yapılmış ise çağrı yönlendirme olmuşsa belki o numaraya göndermiştir site. Niye geçen ay sormamış da yeni soruyor hatasını bastırmak topu size çevirmek için mi?
Oluyorumanlasana kahkaha sen aramışsn ama olabilir yani hatırlamıyor olabilirsin aramış olabilirsin kimse kim nedir bu kadar takıntı ettiği eşinin neyine güvenmiyor
kahkaha sevimlikedi hayır yok saniye dakika hiç bir şey yok üzerine basıyorum aranır diye o da yok hiç bı şey olmuyor
kahkaha kleopatranizzz hayır vermedim kimseye ayrıca neredeyse 2 aydır yükleme yapmiyirum paketim yok yani hiç TL yok caldirmiyor bile telefon kimseyi
kahkaha Oluyorumanlasana kimseyi aramadım ama eminim buna nasıl ben aramisim kafam almıyor cidden ben onun yerinde olsam bende sorgularim bı bakıma haklı
Oluyorumanlasana kahkaha eşin aradı kesin suçu sana atıyor desem hayır der güvenirsn eminim ama eşin neden sana güvenmiyor ona takıldım neyse çözüme ulaşır umarım
cano42 Bilinmeyen numaradan sadece arama gelir , aranılmaz ve kaydedilemez bilinmeyen bir numara sonuçta. Biri sizi aramıştır yanlışlıkla aramıştır çünkü konuşma dakikası bile yazmıyor . Eşin kendisi mi arayıp böyle bişey diyor acaba aklıma o geldi direk
kahkaha cano42 sanmıyorum öyle bişey yapacağını ama neden durdu durdu da şimdi baktı bende anlam veremiyorum geçen ayın 19 unda aranmış ben pek arayanı yazanı msjlari falan silen bı insan değilim alır bakar bende onun telefonuna bakarım ama inanmadı bilmiyorum dememe rağmen durduk yere suclandim resmen
kahkaha zarifhanim hiç kimseyi aramadım 2 aydır TL yükleme yapmıyorum telefona en son yükleme 1 temmuz paketim yok ki nasıl arama yapayım telefonda caldiracak kadar bile TL yok çoluk çocukla uğraşmaktan aklıma kontur artırması gelmedi ki isteyen nasılsa ulaşıyor dedim erteledim hep işte bu yüzden aklım almıyor kimseyi aramadım ben https://imgyukle.com/i/CIN2cq Böyle gözüküyor arama da