perimasali802_ canımsın,arada girdikçe yazarım inşallah bacım🥰
Diyet
karamelek21 kız ben anlamadım millet tuvalete çıkıp kilo veriyor ben dört aydır ishalim ama öyle böyle değil bir gram bile vermedim kilo 😂😂
perimasali802_ evet ya vala her donemi sorun
Gamzekck ısal olup kilo vermemek o işte var bir problem bacım😂, yeterli su içiyormusun, su çok önemli en az 2 litre
karamelek21 ramazan ayı olmasa içiyorum, ama bu ay anca günde altı yedi bardak
Gamzekck normal canım bende ramazanda kilo veririm diye umut ettim ama malesef, su içmedigimiz için gram vermedim,almadımda şükür oruç çıksın yeni bir postla başlayalım sporlu bir diyet programına yaz tatiline kdr, yaz tatil havuz hayali efil efil elbiseler giyme hayali ile azim edip verelim kiloları benim 8 kg fazlalagım kaldı
karamelek21 ben şuan yetmiş kiloyum 56 olmak istiyorum 😂😂bir dogurayim
Gamzekck aramızda birşey yok bnde 68 kg 60 olmak istiyorum☺️ birbirimizi gazlıyalım, diyrtisyenlede çalıştım bn diyet listelerim mevcut istersen paylaşırım
karamelek21 açıyor musun yeni posttt 😅
@Zamansiz_ aşko ben geldim yinee 😅😅 98 ile diyete girdim bugün. Süre vermiyorum tabiki her zaman ki gibi 😅😅 inşallah bozmammmm. Oruclarda iyice arttı kilom. Üç haneli kiloya gelmeden bı el atmak gerek 😒😒
anonim9 aciyorum birazdan canim😂 bismillah diyelim
karamelek21 sağ elle gireyim ahsjsjjdhd bu sefer bozulmasın 😂 hadi bakalım bekliyoruumm
karamelek21 beni de alın 69.80 gördüm sabah 7 ay oldu doğum yapalı 92 girdim doğuma verene kadar bir yerlerim çatladı hshdhdhdh hedefim ilk 65 sonra 60 😍
elsa57 simdi post aciyorum canim katil bize☺️
karamelek21 tabi isterim nasıl istemiyim doğumdan sonra sıkı bir diyete girmem gerekiyor ama sarkmamamda gerekiyor 🥹