Dün dedim ki oglumuda aliyim gidip yanında biraz oturiyim bir huyu var sürekli ailemle ilgili laf sokar dört senelik evliyim ve bu dört seneden beri böyle ben nişanlıyken amcam ve. Yengemle gelip salon takımı almıştık bunu sürekli başıma kalktı amca yenge ne alaka anası babası yok mu bunlarin gibisinde öbür oğlumda asla böyle olmiycak neyse günler geçti sıra öbür oğluna geldi kendi akrabasından aldı kızı ve kız cuma günü amcasi ve yengesiyle geliyor eşya almaya aynı şekil gene bana söylendi bunların anası babası yok mu gibisinden benim tepem attı yani bir bu değil soktuğu laflar daha niceleri var bıktım artık yemin ederim bıktım kaynatamin yanında buna bağırdım bidaha senin yanına gelmiycem daha beter ol hep benim başıma kalktiklarin yüzünden aynısını yaşıyorsun felan dedim kaynata beyde orada kızdı karısına onunla bunu kıyaslama gibisinden eşimde gitmiş konuşmus annesiyle bidaha seni uyarmiycam bu son olsun demiş ne hikmetse kendi barışmaya çalışıyor ama beyinsiz kaynatam bana küsmüş ama umrumda değil çünkü bu sefer aşırı kırıldım sizce nasıl bir yol izlemem lazım uzun oldu karışık oldu kusura bakmayın o kadar sinirliyim ki
Kaynana belasi
Doğru söylemiş aslında anne baba dururken amcayla yenge ne alaka mobilya ve çeyiz alışverişine dünür gidilir kayinvalideniz haklı.
eegul Her aile bir değil maalesef demek ki hânımefendi amcası ve yengesiyle samimiydi ya da söz verdi beraber gideriz diye aralarındaki muhabbeti bilemeyiz ki kaynananın karışabileceği bir konu değil bence ya
kurabiyevarsimitvar o burnu kopsun sokmadığı delik yok ki kıskanç
asafmomy Allah ıslah etsin oğullarını evlendirmek için yana döne kız ararlar evlenince de kızı rahat bırakmazlar enteresan bı erkek Anneleri
kurabiyevarsimitvar hakkım helal değil hiç birine ,(eşim hariç🙂)