Saçımı sıfıra vurmak istiyorum ama çabuk uzar mı bilmiyorum kendi renginde uzasın istiyorum yıprandı birazcık saçlarım boyadan falan hadi bi cesaretlendirin 😂😂
Saçımı sıfıra vurmak istiyorum
_rumuzyok benim saçım kalçalarım daydi kestim eşime kesmesini istedim şuan kulagimla aynı hizzada tesettür kuyum ve çok zor oluyor bağlamak aşırı kısa çünkü Zeynep bastık gibi eskisini özlüyorum evet ama buda güzel olmuş diye avutuyorum kendimi istiyorsan sende yapabilirsin yani senin beğenmen önemli canım 😘
Ben beğenirimde kocam beğenirmi o da var😂
_rumuzyok Keloğlan kellesoglan😂
_rumuzyok saçı kestirmek başka ama sıfıra vurmak başka bir boyut cesaret edemem ben asla 😂 benm kv seneler önce vurmuş sıfıra 2 senede anca uzamış bu uzama süresi kişiden kişiye göre değişir tabi, ama nüyük risk ☺️
_rumuzyok Benim saçlarım kalçama kadar geliyordu bı anlık sinirle omuz hizasında kestim ve kat kat bir kesim oldu kuaför de düzelttirdim biraz 6 ay oldu daha yeni uzamaya başladı diyebilirim. Bence çok riskli vurma sıfıra.
Saçımı kestikten sonra da eşim ilişki sırasında arkadan görüntüyü görseydin asla kesmezdin dedi daha çok pişman oldum 🥲
Normalde hızlı uzayan bi saçın varsa sıfıra vuruncada hızlı uzar yavaş uzuyorsa yavaş uzar yine ama tavsiyem ay takvimine göre kes google ay takvimi saç kesim günleri diye bakabilirsin. Birde biberiyeyi kaynatıp suyunu fısfısa koyup sıkıyorum saçıma oda hızlı uzatıyo ve dökülmeyi baya azaltıyo 🤌🏻
Zamansiz_ Farklılık kelimesini fakirlik olarak okumuşum. Tam dedim fakir olmamız benim yüzümden 😅😅😅
mavikelebekk__ hahaha para yetmiyor diyen kocama sundugum sebeb gibi olmadimi bu 😂😂
_rumuzyok ben iki kere yaptim, coook rahat ayrica bence cok hos oluyor
Bence yapmalisiniz
Ara sira tekrar yapsam mi diye dusunmuyor da degilim 😅
_rumuzyok bence pişman olacağınız şeyi yapmayın ben kırıkları ucundan bile olsa kıyamıyorum