abasiyanik uffu Salondaysak üzerine uzanır pantolon üstünden okşarım 😂 yatak odasında isek sarılınca popomu sürterim😂 eşim başlatsa sen kaşınıyorsun gel bi sana basayım der😅
lanjalee etoile bende telefonda konuşuyoruz sinirleniyorum bazen, kapatır kapatmaz aptal ! diyorum ,sonra acaba kesin kapatmış mıydım diye bi bakıyorum 😂😅
etoile lanjalee ahahahaaa ben o evde yokken yükseliyorum. Sonra geri geldi mi acaba diyerek kapıya bakiyirum 😂😂😂
elisaa48 uffu şuana kadar hiç başlatmadım hep o başlattı yapalım mı der benim ki çok efendi sanırım 😁
perimasali802_ uffu farkli farklı deneyim elde ediyoruz 😅 Birgün dans, birgün öpmek,yada sarılmak,o isteği verdiğin zaman hoppp seks 🤣🔥🔥💥
kurabiyevarsimitvar etoile Bir yandan güzel bir şey aslında ağızı bozuk olan erkek çekilmiyor. Sözlerine dikkat eden erkek çok nadir. Fakat fazla alınganlık sıkıntı xlelqöslwşqf
kurabiyevarsimitvar etoile demek ki sizi çok seviyor ve ağızınızdan ona karşı hep güzellikler çıksın isityor😂
kurabiyevarsimitvar etoile ne düşünürsek, neyden korkarsak o başımıza geliyor genelde. O yüzden her şeyi iyiye yormaya çalışıyorum artık. 😂
kurabiyevarsimitvar etoile arkadaş çevremde psikolog olmayı üstlenen şahıs ben oluyorum zaten tırnakları kırılsa bana yazıyorlar xleööqşdlwşqşd