Kızlar genital bölgeye jilet yaptığınızda sert çıkmaması için neler yapıyorsunuz ?
Jilet meselesi
Valla onun hiçbir çözümü yok canım tek çözüm lazer
373738 Yada ağda en azından ince çıkarıyor
songulas yok kız bildiğin minik cam şişede yağ.. tüyleri ağda ile alıyorsun 3 gün akşam yatmadan önce sürüyorsun durulama yok düzenli kullaninca hem tüyleri azaltıyor hemde baya bı geç cikartıyor çok iyi bişey düzenli kullanmak gerek ama
Sürekli kullanırsan bence yok denecek kadar azaltır.. ben bı ara epey kullandım şimdi çocuktan fırsatım olmuyor kullanmaya. Trendyola tala karınca yağı yazınca çıkıyor
- Düzenlendi
dilhun geldim sakin olun 🤣
Trendyolda var Tala karınca yumurtası yağı yazınca çıkıyor. Tüyleri ağda ile alıyorsun 3 gün arka arkaya yatmadan önce aldığın bölgeye yağı damlatiyorsun sürüyorsun durulama yok.. nemli bı hissiyat veriyor sadece rahatsız etmiyor düzenli kullaninca cidden azaltıyor tüyleri ve baya bı geç cikartıyor benim ağda yaptıktan sonra 3 hafta falan çıkmıyordu çocuklardan fırsat bulamıyorum ben ağda yapmaya hatta 2 tane kızım var araştıracaktim onlara da sürülür mü diye ilerde faydası olur belki onlara da az çıkar yada seyrek yumuşak çıkar falan diyodum