Kızlar genital bölgeye jilet yaptığınızda sert çıkmaması için neler yapıyorsunuz ?

cunda sert çıkarmıyor kıl köküyle alakalı bişey bence

cunda ya şu karınca yağı çok iyi bişey aslında hem geç çıkarıyor hemde kalinlastirmiyor bı ara ben kullanıyordum baya geç cikariyordu

cunda Trendyol da falan var tala marka karınca yağı nereye sureceksen o bölgeyi ağda ile alacaksın 3 gün arka arkaya yatmadan önce sureceksin hem geç cikartıyor hemde azaltıyor tüyleri denedim ben düzenli kullaninca cidden azaltıyor

engin önce ağda ile alıyorsun tüyleri 3 gün arka arkaya gece yatmadan önce aldığın bölgeye yağı damlatiyorsun sürüyorsun durulama yok hem tüyleri geç cikartıyor hemde azaltıyor ben denedim ama düzenli kullanmak gerek cidden ise yarıyor

songulas yok kız bildiğin minik cam şişede yağ.. tüyleri ağda ile alıyorsun 3 gün akşam yatmadan önce sürüyorsun durulama yok düzenli kullaninca hem tüyleri azaltıyor hemde baya bı geç cikartıyor çok iyi bişey düzenli kullanmak gerek ama
        Sürekli kullanırsan bence yok denecek kadar azaltır.. ben bı ara epey kullandım şimdi çocuktan fırsatım olmuyor kullanmaya. Trendyola tala karınca yağı yazınca çıkıyor

kahkaha tala karınca yağı yazınca çıkıyor Trendyol da var

dilhun geldim sakin olun 🤣
        Trendyolda var Tala karınca yumurtası yağı yazınca çıkıyor. Tüyleri ağda ile alıyorsun 3 gün arka arkaya yatmadan önce aldığın bölgeye yağı damlatiyorsun sürüyorsun durulama yok.. nemli bı hissiyat veriyor sadece rahatsız etmiyor düzenli kullaninca cidden azaltıyor tüyleri ve baya bı geç cikartıyor benim ağda yaptıktan sonra 3 hafta falan çıkmıyordu çocuklardan fırsat bulamıyorum ben ağda yapmaya hatta 2 tane kızım var araştıracaktim onlara da sürülür mü diye ilerde faydası olur belki onlara da az çıkar yada seyrek yumuşak çıkar falan diyodum

cunda
        durulamiyorsun bu arada sür kalsın öyle silme durulama.. sadece nemli bı hissiyat veriyor yumuşacık yapıyor dene bence

engin durulamiyorsun bu arada sür kalsın öyle silme durulama.. sadece nemli bı hissiyat veriyor yumuşacık yapıyor dene bence Trendyola tala karınca yumurtası yağı yazınca çıkıyor