Kızlar kaynanam eltime benim hakkımda konuş Buda yemek yapmıyor çocuklar aç kalıyor diye asla öyle Bısey yok eşim seçici onun istediklerini yaparım genelde. Evimde yemek pişer çocuklarım pek iştahlı degıl daha önce de açmıştım böyle post. Neyse yediririm akşam üstü inerler ben çünkü kızımı almaya gidiyorum okula bakmıyor du şu 2 3 gündür bakıyor çocuklarıma ama eltime öyle konuşmuş sinirim bozuldu Eltim yalan söylemez o konuda eminim bazı beni sinir eden hareketleri olsa da iyiyiz aslında birbirimize herneyse nasıl böyle Bısey diyor ya sinir oldum gelinini gelinine kötülemek nedir herşey onun başın altından çıkıyor adam ederim de ben yorulurum zaten yemekte yapmıyor akşama kadar oturuyor evde demıs kan beynime sıçradı ben sürekli iş yaparım kendi evim onun evi köydeki ev temizlik hep ben yaptım. bahçeyle uğraşırım bahcemız büyük ev yemek temizlik okul saati gelir telefonu elime gündüz pek alamam bile bütün gün anasıyla konuşuyor demıs öyle Bısey de asla yok annemle bayadır konuşmayız dayımlar misafir onda neyse asla yapmadığım şeyleri konuşmuş sımdı ben napayım sakin mi kalmalıyım siz olsanız ne yapardınız ?

pinkdreamss resmen iftira atmış zaten yaptığınız için göze görünmüyor ayda yılda bir yapsanız bakın nasıl ballandıra ballandıra anlatır ona buna siz ne yaparsınız bilmem ama ben olsam yüzüne bile bakmam öyle nankör insanın

pinkdreamss sican tatlıdır bacım ya sicacan ya susup duymazdan gelicen. Ben olsam napardjm mesafe koyardım ondan bişey istemezdim yaptığım yapacağım seyleride söylemezdim hiç takmam bile varlığını sorgular kadın anladinmi boşver uzaklaş iyilik yaramiyo bazı insanlara

piyangobileti evet Eltim öyle yanında çok durmadı onun ıcın böyle konuşmaz birde eltimin kuzeni var onu da alacaktım benim için gitti onu buldu demiş .

kizatasozu sabredeyim şuan da mahkumum çocuklara bakıyor eşim işini düzeltsin bi dğzene girelim asla konuşmam bu kadınla

pinkdreamss geçenlerde burada biri yazmış kadın amca ve yengesiyle alışverişe gitti diye kayınvalide bozulmuş kendisi diğer oğluna akrabasını almış o da amca ve yengesiyle alışverişe gitmiş kısacası eden ettiğini buluyor ne yaparsanız yapın erkek tarafına asla yaranamazsiniz gözünüzün üstünde kadınız var diye bile suçlu oluyorsunuz eleştiriliyorsunuz

pinkdreamss canım bak çok iyi dinle beni 1.eltim çok iyidir beni sever yalan söylemez deme kimin kimi sevdiği kıskandı içten pazarlıgı belli olmaz.2.kaynanan böyle söyledimi git açıkca sor ama çok kibarca sor hesap sorar gibi değil hakkını kendini savundugunı bilsin isim verme kulagıma geldi birinden de ki eltinla aran açılmasın 3. Tüm bunlar olduki gerçek yada yalan hiç önemi yok kocan senim arkanda ve seviyorsa geri kalan herşey sinek vıZıltısıdır4. Herkese karşı kibarlıgını saygını koru mutlaka kendini ezdirmeden

373738 kocam tarafını gram sevmem ama kimseye bubu belli etmem asla evime çağırmam onlar çağırsa giderim gelmelerini asla istemem sorsan bana fiziki birşey yapmadılar laf söylemediler fakat ben dünya bakışı açısından bir değilim onlarla kısacası çok geriyolar insanı ben rahat bi ailede büyüdüm işime karıştırmam ama saygıdada yanlarına gidince kusur etmem elim boş gitmem ama onlarda size gelelimmi diyemezler bana düğünümde 1 çeyrek takmamışlardır çok şükür kocam durumu çok iyidir ticaret yapıyor kısacası ne bişi isterim ne bişi istetirim

pinkdreamss Yaşınız kaç bilmiyorum ama aynı şey başıma gelseydi ben sakin kalırdım.Laflara takılmayacak kadar değerli olduğumu düşünüyorum.Şunu iyi biliyorum ve iyi de uyguluyorum.Ben istediğim kadar herkes benim hayatımda.Sanırım en büyük tepki tepkisiz kalarak vermek gerekiyor bazen.Eltinize de çok güvenmedim açıkçası.

azze bilmiyorum yalan söylese ortada kalır çünkü ona demıs gidp başka dıyecek kımse yok görümcem falan yok yani