- Düzenlendi
Kızlar kaynanam eltime benim hakkımda konuş Buda yemek yapmıyor çocuklar aç kalıyor diye asla öyle Bısey yok eşim seçici onun istediklerini yaparım genelde. Evimde yemek pişer çocuklarım pek iştahlı degıl daha önce de açmıştım böyle post. Neyse yediririm akşam üstü inerler ben çünkü kızımı almaya gidiyorum okula bakmıyor du şu 2 3 gündür bakıyor çocuklarıma ama eltime öyle konuşmuş sinirim bozuldu Eltim yalan söylemez o konuda eminim bazı beni sinir eden hareketleri olsa da iyiyiz aslında birbirimize herneyse nasıl böyle Bısey diyor ya sinir oldum gelinini gelinine kötülemek nedir herşey onun başın altından çıkıyor adam ederim de ben yorulurum zaten yemekte yapmıyor akşama kadar oturuyor evde demıs kan beynime sıçradı ben sürekli iş yaparım kendi evim onun evi köydeki ev temizlik hep ben yaptım. bahçeyle uğraşırım bahcemız büyük ev yemek temizlik okul saati gelir telefonu elime gündüz pek alamam bile bütün gün anasıyla konuşuyor demıs öyle Bısey de asla yok annemle bayadır konuşmayız dayımlar misafir onda neyse asla yapmadığım şeyleri konuşmuş sımdı ben napayım sakin mi kalmalıyım siz olsanız ne yapardınız ?