piyangobileti evet Eltim öyle yanında çok durmadı onun ıcın böyle konuşmaz birde eltimin kuzeni var onu da alacaktım benim için gitti onu buldu demiş .
Kızlar yardım 😥
kizatasozu sabredeyim şuan da mahkumum çocuklara bakıyor eşim işini düzeltsin bi dğzene girelim asla konuşmam bu kadınla
pinkdreamss geçenlerde burada biri yazmış kadın amca ve yengesiyle alışverişe gitti diye kayınvalide bozulmuş kendisi diğer oğluna akrabasını almış o da amca ve yengesiyle alışverişe gitmiş kısacası eden ettiğini buluyor ne yaparsanız yapın erkek tarafına asla yaranamazsiniz gözünüzün üstünde kadınız var diye bile suçlu oluyorsunuz eleştiriliyorsunuz
Duymamazlıktan gel Aşkım..
pinkdreamss konuşsun dursun canım cevap verme kudursun. Daha çok yemekler yap yemeğe de çağırma kaynananı eltiyi çağır kaynanan çatlasın
pinkdreamss canım bak çok iyi dinle beni 1.eltim çok iyidir beni sever yalan söylemez deme kimin kimi sevdiği kıskandı içten pazarlıgı belli olmaz.2.kaynanan böyle söyledimi git açıkca sor ama çok kibarca sor hesap sorar gibi değil hakkını kendini savundugunı bilsin isim verme kulagıma geldi birinden de ki eltinla aran açılmasın 3. Tüm bunlar olduki gerçek yada yalan hiç önemi yok kocan senim arkanda ve seviyorsa geri kalan herşey sinek vıZıltısıdır4. Herkese karşı kibarlıgını saygını koru mutlaka kendini ezdirmeden
373738 kocam tarafını gram sevmem ama kimseye bubu belli etmem asla evime çağırmam onlar çağırsa giderim gelmelerini asla istemem sorsan bana fiziki birşey yapmadılar laf söylemediler fakat ben dünya bakışı açısından bir değilim onlarla kısacası çok geriyolar insanı ben rahat bi ailede büyüdüm işime karıştırmam ama saygıdada yanlarına gidince kusur etmem elim boş gitmem ama onlarda size gelelimmi diyemezler bana düğünümde 1 çeyrek takmamışlardır çok şükür kocam durumu çok iyidir ticaret yapıyor kısacası ne bişi isterim ne bişi istetirim
pinkdreamss Yaşınız kaç bilmiyorum ama aynı şey başıma gelseydi ben sakin kalırdım.Laflara takılmayacak kadar değerli olduğumu düşünüyorum.Şunu iyi biliyorum ve iyi de uyguluyorum.Ben istediğim kadar herkes benim hayatımda.Sanırım en büyük tepki tepkisiz kalarak vermek gerekiyor bazen.Eltinize de çok güvenmedim açıkçası.
successfulwoman öyle yaptım aşkım
Bubenimoykumm evet öyle düşünüyorum 😂🤌🏼
azze bilmiyorum yalan söylese ortada kalır çünkü ona demıs gidp başka dıyecek kımse yok görümcem falan yok yani