asyarana yaşının küçüklüğü veya büyüklüğü ile alakası yok bu durumun öncelikle bunu söyleyeyim kardeşim diyorum bı abla olarak dinle beni evliliğin ilk donemleri bu sıkıntılar yaşanıyor çünkü 2 yabancı insan aynı evin içine giriryorsunuz istersen yıllardır tanışın aynı evin içine girince birbirinizi asıl taniyorsunuz bu süreçte birbirinize zaman verin anladım kadarıyla eşiniz sizden kendi kisiliginizden farklı davranmanızi bekliyor bu yalnıs çünkü siz kendinizi değiştiremezsiniz degistirmemelisin sen anlattığın kadarıyla sen şakrak bir insansin onun gibi olursan da bu sefer sen cokersin genç yaşta yaslanirsin ha senin kendinde degistrmen gereken ilk şey herşeyi kendi üstüne çekmen yani bn suçluyum bnm hatam diyerek başlaman bı tartışmada 2 tarafında hatası vardır eşin seni yönetmek istiyor ve sende yaşın gereği yönetilmeye ihtiyaç duyuyorsun hircinsin kavgacisin bu yönlerini torpulersen evliliğin rayına oturur bide sürekli tartışma çıkararak şimdiden birbirinjzden soğumaya baslamissiniz buna bı dur diyin hepimiz yaşadık sorunlar hala da yaşıyoruz ama aileler araya girince ufacık mevzu kocaman oluyor annenle dertleşmek istiyorsun ama anneni de sen tanıyorsun olayları buyutuyorsa anlatma eşinle çöz eşinin ailesine fevri davraniyorsan onuda torpule ama hata senin değil seni bu şekilde kabul etmeleri ona göre davranmaları gerek eşinin ve ailesinin onlar çok ağır insanlar olabilir sende ortamına göre davran bı abla tavsiyesi evlilik başlı başına bir zorluk sende o zorluğu tek başına gogusleme 🥹