bendenguzelimivar Kızşar eşimle ilişkiye girerken eşim gözlerini kapatıyo kafasını yastığa gömüyo sanki bişey hayal ediyomuş gibi. Sizce normalmi yaa umarım benimle ilişkiye girerken başkalarını düşünmüyordur.😡 böyle birşeyi soramamda mecbur buraya yazdım..
elisaa48 bendenguzelimivar 🤣🤣bende bazen düşünmüyor değilim 😁 ama benim eşim kafasını bana gömüyor 🤣bide ilişki sırasında ben bile başka şeyler hayal ediyorum ilişkinin verdiği saçmalık haz bu anlık takılma yani 🤪
Begonvil_00 bendenguzelimivar nekadar saçma düşünceler bunlar adamı bayarsın kesin istersen ağlayıp zirla seni aldatıyor diye cinsellik bence herkesin kaldıracağı şeyler değil ten uyumu şart
TombulHatun bendenguzelimivar yani kafasını yastığa gömmek saçma geldi ama göz kapamasında bir sorun yok bence ana odaklanıyordur bazen istemsiz kapanıyor
Blondie bendenguzelimivar ilişki sırasında bende istemsiz gözlerimi kapatıyorum istemeden ama bişey hayal etmiyorum ana odaklanıyorum
bendenguzelimivar azze peridede böyle spruşarı rahat soruyorşar diye bende kafama takıldığı için burada post açtım. Ortama göre hareket ediyoruz yani 😅
bendenguzelimivar TombulHatun kendinden geçiyor gibi bi izlenim oluyor ama genelde gözü kapalı ben yüzünü okşyuyorum bana bakmasını sağlıylrum anca öyle gözünü açıyor😅 yastığa gömmeside yani suratının yarsı yastığa dönük oluyor garip görğnmüyo ama sanki bişey hayal ediyo gibi oluyo of bilmiyırum inşallah kurgudur benimki.
TombulHatun bendenguzelimivar ay kurma kafanda ya bence zevkten yapıyordur bende çok bakamam gözüm çok açık olmaz kapalı daha güzel 😂 ama emsela kimseyi hayal etmem anı yaşıyorım o an 😂
engin azze ayy kocası onu bayağı yormuş cok güzel halletmis cok yorulmus ayaklarının üzerine basamamıs vs. vs. 🤦🏻♀️