Kızçelerim yarın eşimle yıldönümümüz 3. Yılımıza gireceğiz ne yapabilirim nasıl bir sofra veya pasta falan yapabilirim fikir verir misiniz

Etipetito hahahau gerçekten miii ya aslında aklımda masa hazırlamak var ve pasta yapayım kendi ellerimle diyorum ama bilemedim ki yaaa her seferinde dışarıya çıkıyorduk bu sefer ailecek hastayız 😂😂😂

blabla bende bi hafta sonra kutlamayı düşünüyorum şuracıkta beklim güzle bi hediye buldum bakalım elbisem de hazır ve olayyy 🔥bakalım başka ne yapabilirim 🤧

Buzlulimonatam ayy hadi bakalım
        Ben masa hazırlarım ve pasta yaparım diye düşündüm ama başka daha neler yapabilirim diye düşünüyorum

blabla benm özel günlerde menüm klasikdir ya ,sevgiliyken dışarda yemek yediğimiz bir yerde köfte bambu sunum tabağnda geldi eşim çok beğenip yemekmsonrası hemen 2 tane almışto evlennce de bunlarla yaparız diye 😂 eğer evdeysek ben o bambu tabakalrı çıkarırım ızgara et , kaşarlı patates püresi pilav etin üzerine bazen değişik soslar yapsrm mantar sos vs, bir kaç çeşit meze olur, et yerine kaşarlı köfte de olur, tatlı yada pastayo hazır alırız,

TombulHatun menü güzelmiş 😅 biz dışarda yiyorduk ama bu sefer hepimiz hastayız kızımız da küçük hem evde geçirmek daha iyi olucak bizim için kaşarlı köfteyi nasıl yapıyorsun canım

blabla foti yüklenmedi atacaktım ama 3 gün önce bizim de yıldönümüzdü Adana köfte pirzola ve kanat aldım kasaptan hazır onları patates soğan sarımsak domates biber öyle fırına verdim yanına patlıcan köz kapya biberli meze havuç tarator çoban salatası hazırladım öyle kırmızı güzel bir elbise giyildi mumlar yandı amaaaa bebe uyumadı 😂😂

blabla bizde kızım küçükken genelde evde oluyırduk şimdi bütüdğ birlikte dışarı çıkıyoruz, arada evde de yapmak değişiklik oluyor 😂

basak23 hahahaha menü harikaymış bebede uyusaymış tam olurmuş amaaa öylesi zamanlarda huzursuzlukları tutuyor😅😅

@“blabla”¹#p1330069 bizimde geçen gunn3. Yıldönümümuzdu ben hiç bişey yapmadım oda unutmuştu öyle sıradan bigun gibi geçmişti 😞

blabla evet ya 8 de uyuyan çocuk 11 de uyudu şaka gibiydi amaaaa boş geçmedik günü 😂

blabla klasik köfte yapıyorm kaşarı bir tık kalın kesiyorum ki eriyip akmasın içinden köfteyi açıp içine kaşar dilinimi koyup kapatıyorm ben airfrey de pişiriyor düşük ısıda pişiriyorm ki içi çiğ kalmasn diye yağda kızartacaksan aşırı kızgın olmasın yağ içi pişmez

blabla bı et sote patates püresi salata hafif bir çorba olabilir bence
                        Çokta ağır yemekler olmasın malum gece sonu olay başka yerlere gidecek 😜😂