1Bircocukannesi_1 Hergunu gectim haftada 1 olsa şükrediyorum daha 22 yaşımdayım esim 30 yaşında simdiden böyleyse ileriyi dusunemiyorum ne zman istesem geri çeviriyor hep yorgun hep uykusu var
Naberbenz Serraaa benimki sık sık yapmayı sevmiyo araya bi kaç gün girince daha zevkli heyecanlı oluyomuş arada dinleniyomuşuz adam dinlene dinlene şaapıyo 😂😂
Doruk_kayramoms Serraaa havaya ucar bizim 10 15 gunde bir anca oldugu icin hergun yapalim desem ise bile gitmez ustumden inmez 😀😀😀
Mom123 Sexysempanze ben dün akşam tekrar dan konuştum oda bana dedi yoruluyorsun evde dedi sende bana hiç yaklaşmıuorsun dedi bende senden bekliyorum dedim artık sıkıldım hep ben isteyince olmasın dan sen iste sen gel artık dedim biraz da ağır konuştum bakalım anlarsa artık
Sexysempanze Mom123 yorulduğunuzu soylemesi bile sizi dusundugu anlamina gelir. Konusankz iyi oldu hic degilse fikrinizi beyan ettiniz. Bence esiniz düzelticektir kendini
papatya02 Serraaa ben onun için hazırlanmasam istemesem aklına gelmiyor resmen bazen 1 hafta 10 günü geçiyor bende yanaşmıyorum oda yanaşmıyor bilmiyorum çok düzensiz ilişkimiz var