Sevgisizliğinden, ilgisizliğinden, bencilliğinden, umursamazlığından bıktım artık. Yine kavga yine kıyamet. Zaten aile olmaya, koca olmaya, baba olmaya hiç niyeti olmadı. Para kazanıp karnımızı doyurmanın yeterli olduğunu düşündü hep. Ama değil. Kaç yıllık evliliğimi, çocuklarımla evimde ki mutlu olma isteğimi bitirdi. Bende bütün bu yıkılan umutlarımla çocuklarımı alıp gidiyorum. Hafta sonu yasak girdi araya, ama sorun değil. Yıllarca bekledim iki gün daha beklerim. Varsın olmasın çocuklarımın yanında, aynı evin içindeyken de yok zaten.
Şu iki günümü burada sizlerle konuşup kafa dağıtarak geçirmek istedim.
Bütün emeklerimi çöpe attım, gidiyorum.
Frenchoje rabbim gonul ferahligi versin 🙏🙏🙏
Ne yasadiniz bilmem ama tez zamanda huzura kavusursunuz
Sexysempanze amin canım, teşekkür ederim 🙏🏻
- Düzenlendi
Canemin_1 teşekkür ederim. Aynen öyle, bir akşam gelip yanımıza oturmayan, sofrada yüzümüze bakmayıp doyduktan sonra kalkıp giden, hiç bir işe yardım etmeyen, çocuklarıyla vakit geçirmeyen bir insandan çok şey bekledim. Çocuklar odanın kapısına gittiğinde kızıp geri göndermesi bile zaten hiç niyeti olmadığını gösteriyordu. Bende artık vazgeçtim. Gerçekten gücüm kalmadı.
Nietzsche kendine göre ben abartıyorum. Ama değişmek için hiç çabası yok sadece sonu erteliyorduk bu güne kadar
Canemin_1 varken de yok canım zaten. Günde yarım saat bile görmüyor çocuklar babalarını.
igze0101 evet kuzum bende istemezdim böyle olsun. Ama tek taraflı çaba ile yürümüyor artık.
ZRaporu teşekkür ederim kuzum. Herşey evlatlarım için. Benden giden gitti artık. Onlar huzurlu ve mutlu büyüsünler sadece istediğim bu.
Nasilda benim evliligimi anlatmissin benim esimde öyle hep disarda hep disarda hic bizimle ilgilenmez vakit geçirmez bende coook gittim ama 2 çocukla hic biryere sigamadim onu umursamamayi ne yaparsa yapsın ses cikarmamayi deniyorum ise yariyor sanki farkina variyo bazi şeylerin dene bence yada birak o gitsin hic sen gitme rahatını bozma bende saldim artık keyfime bakiyorum yiyorum iciyorum çocuklarımla ilgileniyorum hic kafana takma umursama
Birdelimisali kuzum dışarı çıkmıyor. Bizi de çıkarmıyor. Eve de kimseyi kabul etmiyor. Dört duvar arasına sıkıştık iki çocukla. Evet gitsem gittiğim yere sığamam biliyorum. Ama artık canıma tak etti. Ev yemek çamaşır temizlik çocuklar üstüne uykusuzluk. Bana robot muamelesi yapıyor. Ben neden evliyim bütün bunları tek başıma yapacaksam ? Özel hayatımızda nerdeyse hiç yok. Böyle bir evlilik istemiyorum yani kısacası.
lxmxa ailemin yanına gidicem. Kalabildiğim kadar orda kalmayı düşünüyorum. Sonrası allah büyük.
- Düzenlendi
Frenchoje Allah yardmcn olsun bebeğim. Bizmde anlaşmazlıklarımız oluyor ,bazen düşüncesiz davranıyor eşim . Bende düşünüyorum öyle gtmez napsam diye ,sonra akşam gelip öpüyor sarılıyor kurduğum tüm planlar gidiyor. Artk onu inatlığıyla herşeyiyle kabullendm . Ama siznkindeki sorun büyük sanırım .
Canemin_1 amin kuzum.