blabla Hadi kızlar bu ara kim hangi şarkıları dinliyor yazalım maksat sohbet muhabbet olsun😅💖 Benimki ender bakır daha senden gayrı aşık mı yoktur
belladonna blabla Bu ara değil ama bugün radyoda gidiş geliş tuğçe Kandemir aradan çok yıllar geçti dinledim 1 hafta söylerim artık
Zamansiz_ blabla sila sahin ve mert kardesler uslanmaz acip cocuklarla dans ediyoruz😂😂 cok guzel bi altivite 🤷🏻♀️😂🦦
Zamansiz_ Moonlight_ ahh moonn en sevdiğim sarkii❤️ beni anlamadin ona yanarim dedigi yerde sigara içilir beee🚬❤️🌸 arabada yuksek sesle mukemmel gidiyor
Moonlight_ Zamansiz_ ahh hemde nasiiilll 😍 Keske Video yollayabilsem dedigini harfiyen uygulayip cekmistim🙈
belladonna Zamansiz_ Moonlight_ Siz iyice efkara başlamışsınız. Ben de siz bir jest yapayım alın birer 🚬🚬
Moonlight_ belladonna efkarliyim bu aksam simdi gökhan türkmenin sarkisi aklima geldi acayim bari😅 Oglusu yatirip icicem tesekkür ederim askim🌷😅🫂
Zamansiz_ belladonna 🚬 iyi geldiii kizi yatirayim 🥲 mutfagi toparlim 😮💨iceriyi toparlim🙄 yakayim bitane bosver ve bellam kizi yatirayim balkona atiyim kendimi😂😂🚬💃🏻