[silindi] firdevskartal gebelik olmasın diye korunma yöntemi işte bende düşünüyorum ama kolumda rahatsız eder beni spiral taktıramıyorum içimde bişe düşünemiyorum o yüzden psikolojik yani
[silindi] kurabiyevarsimitvar para boşamı gitti yani ben bunu ilk defa duydum yani zayıflık için tutmaması başka doktorada sorsaydın
kurabiyevarsimitvar [silindi] gebeliğimin takibini yapan ve doğumumda yanımda olan doktorum ve alanında çok meşhur burada o yüzden güvendim açıkçası pek araştırmadım
peynirlimakarnaa kurabiyevarsimitvar spiral kullanıyorum ben bunu düşünüyordum araştırırken burda biri daha atmıştı aynı böyle olmuş tutmamış çıkarmış doktoru o yüzden cesaret edemedim bende muhtemelen sizinkini de çıkarır
kurabiyevarsimitvar peynirlimakarnaa çıkarttı zaten🫠 çok zayıf değilseniz olur bence 164 boyum 48-49 kiloyum bir de kollarında implantı tutacak yağ pek yok dedi ondan da olmamış herhalde
peynirlimakarnaa kurabiyevarsimitvar doktorunuz güzel yerleştirememiş ve kilonuzu bahane etmiş olabilir mi? Kuzenim 1,50 küsür boyu var ve 45 kilo neredeyse 1 yıl oluyor hala yerinde ilk günki gibi. Kilodan olacağını sanmıyorum koluna dokunsan kemiği batar bi deri bi kemik denilen şekilde yani 😂
kurabiyevarsimitvar peynirlimakarnaa ya ben de ona şaşırıyorum işte kolu incecik sporcular bile takıyor ki öyle aşırı ince de değil kolum ama bir daha o riski alır mıyım bilmiyorum çok istiyorum ama az para değil gerçekten 🫠
peynirlimakarnaa kurabiyevarsimitvar spiral en güzeli 6 aydır kullanıyorum 1 ay lekelenle harici bi yan etkisini görmedim ilk zaman içimde bi tel var batacak psikolojisi okuyordu 😂 ama çocukla uğraşmaktan onu unuttum ara ara da kontrole gidiyorum yerinde mi diye miss
kurabiyevarsimitvar peynirlimakarnaa ondan daha çok tırsıyorum ablamın karın boşluğuna kaydı ameliyat oldu sanki sezeryan olmuş gibiydi o yüzden travma ben de
benimadimcurulay Aşkım selam. Deri altı implant taktırmışsın tutmamış şimdi okudum postunu. Ben de taktırmak istiyorum da, kilo yapıyor diyorlar doktorun öyle bir şey söyledi mi? Bir de Regl dönemi vs beklemek gerekiyor mu spiral gibi?
kurabiyevarsimitvar benimadimcurulay 1-2 ay anca takabildim kilo sorunu yapmadı başka yan etkide olmadı hap kullanıyorum onlarda kanama kilo yapmadı benim bedene pek etki etmiyor yan etkiler nedense. Taktığımda 47 kiloydum kolum çok zayıf olduğu için tutmamış öyle dedi doktor. Regl dönemi vs diye sordum mu hatırlamıyorum ama tahminimce belirli bir zaman gerekmiyor diye biliyorum.