kimkimki 25 bin ile başlayacaktık işte
Eminevim fuzulev katılımevim bilenlerr
Oluyorumanlasana araba en fazla bir sene diye biliyorum benimde eltim yazıldı ödüyolar dört aydan sonra çekilişe katılacaklarmış
kardenizzz61 bende yarın görüşeyim. Burdaki bilgilerden farklı bir bilgi alırsam yazarım mutlaka buraya.
kimkimki siz nereye gidecektiniz
kardenizzz61 ben fuzul yada katılımevimi düşündüm onlarla görüşeceğim. Emin evimde şikayet çok geldi gözüme açıkçası
kimkimki katılımevim fuzul ev aynı katılımevim sadece altı ayda bir çekiliş yapıyormuş altı kişi olarak fuzul her ay bir kişi biz ikisinede gittik 🥶 sizde ekstra bişi öğrenirseniz yazarsanız sevinirim
kardenizzz61 bak bunu bilmiyordum.. Tamam bende görüşeyim mutlaka haber vereceğim farklı bilgi alırsam 🙏🏻 inşallah hayırlısı olur hakkımızda
kardenizzz61 eşim eminevimde çalışıyor. Şuan bildiğim kadarıyla tüm kanun gereği en erken 5. ayda teslim alabiliyorsunuz zaten. Ayrıca kuralar da bir sıkıntı olmuyor söylenen zamanlarda oluyor hatta dün kura vardı eşim 8 e kadar mesaideydi. Peşinat vermeniz aylık tutarlarınızı ne kadar yüksek öderseniz mantıken tabii ki erken alabilirsiniz. Peşinat ödemeden de katılabilirsiniz ama o da şans işi size kura ilk ayda da çıkabilir son da da. Bizim de taşınma sürecimiz var ondan sonra bizde araba için gireceğiz sisteme.
semooo yani gerçekten çekiliş oluyor ve mesela 200 300 kişilik gruplara alıyoruz falan diyorlar ya gerçekten 200 300 kişi var mı
O değişen bir durum örnek veriyorum. Peşinatsız girdim benim gibi peşinatsız girenler ile 200 kişilik grup. 1 milyon peşinat verdim benim gibi para verenler ile atıyorum 80 kişilik gruptayım.
kardenizzz61 biz şuan Fuzul eve ödeme yapıyoruz aralıkta 500 bin alacağız evet her ay çekiliş oluyor fakat biz peşinat ödeyip direk paramızı alacağımız ayı belirledik çok güzel bi sistem hiç bir problem yaşamadık şubattan beri
eliz06 sanırım bizde fuzule gideceğiz en mantıklısı o geldi çekiliş işi korkutuyor ya son bana çıkarsa dört sene sonra beş milyon a hiçbir şey alınmayabilir
kardenizzz61 daha 2 hafta önce eminevimden araba aldık . Kuralı olan sistemde var kurasız da. İlk yazılırken yazıldığınız miktara göre dosya parası veriyorsunuz. Mecbur vermek zorundasınız yani. İster peşinat verin ister vermeyin dendi bize. Arabada kura 6 ayda bir oluyordu eğer 2 sene içinde çıkmazsa otomatik veriliyor. Biz yazıldığımız ay kura vardı çıkmadı. 6 ay sonra olan kurada çıktı bize. Arabayı bulup teslim aldık. Taksitlerimizi ödemeye devam ediyoruz. Ev için aynı sistem ama zamanlar va farklıdır. Sanırım ev için 5 sene diyen de var 10 sene diyen de var kura çıkmazsa teslim için. Bir evimi duydum dolandırıcı diye. Emin evimden bir akrabamız daha almıştı bu şekilde onun vasıtasıyla yazıldık bir sorunumuz yok şükür.
LAVINIA__ sistemi biliyorum sadece kuralarda kafamda soru işareti vardı ama okuduğum kadarıyla kura yapılıyor gerçekten biz ev için yazılcaz inşallah bakalm
Bizde yazıldik 2 yıldır bekliyoruz çıkmadi eşim param deger kaybetti altina verseydim daha karli olurdum dedi simdi hissemizi satabilirsek saticaz.
Ama bana cok saçma geliyor torpil yok noter huzurunda cekiliyor diyorlar bir taraftanda ama fazla para verirseniz daha çabuk isminiz çıkar diyor şaçma sapan şeyler çok pisman oldum oraya verdigimiz para elimizde olsaydi iyi kotu bir araba alirdik elimizdekiler ile
Arkadaşım fuzul eve katıldı 4 yıl olmuştur belkide ilk yazılırken 25000 dosya parası vermişti sonra her şey pahalaninca çağırmışlar limit arttirmaniz lazım kura da adınız çıkarsa şuan ki limitinize ev bulamazsınız zaten demişler. Onlarda artıralım o zaman demişler. Bu kezde şuan a kadar 70000 birikti limit artınca dosya parasına artıyor 70000 i dosya parasına sayalım siz yeniden ödemeye başlayacaksınız, demişler onlar da kabul etti hâlâ ödüyorlar ama sonu ne olur bilemiyorum
kardenizzz61 ben ve kız kardeşim emin evimle ev aldık
kardenizzz61 kız kardeşim kuralı sistemle aldı biz kurasız şekilde aldık