duracell Yani ayıp bensiz gıybete devam ediyorsunuz. Pardon 3. Date imle yaşadığım seks sonrası gruba bir adapte olamadım sndndjdjjddj. Geldim burdayım. Sorun bacim
Sokaklambasi duracell Burda kocamin menisini parmagimla iceri itsem hamile kalir miyim diye soranlar vardi. O sorulara cevap vermeni isterdim 😂
duracell Sokaklambasi hadi başlayalım. Hamile kalması olası meni içerisinde yer alan spermler hareketli canlılardır:) girdiği yerde yolunu bulacaktır pompakeee
newmommy_ perimasali802_ sınırların ne olduğuna bağlı aşkım ki bence evet sınırlar olmalı yoksa erkekler yüz bulup astarını istiyor🤯
dmltugce perimasali802_ bir arkadaşımın eşi gurup istemişti o aklıma geldi 😃😃 böyle bir isteğe sinir olmalı hatta boşanma davası açılmalı ama onun dışında oral yada anal vs için kişinin kendi isteğine bağlı benim sinirim yok bu konuda eşimde fantezi sever bende şov severim 😀
melebek Sokaklambasi seksi is kadini modunu acti :) Ne yapıyorum da seksi oluyorum, ekrandan göz mü kırpıyorum, nedir? 😂
sinyorina perimasali802_ sürede sınır olmamalı ama tabiki her konuda olduğu gibi bazı konularda sınır olmalı ipleri tamamen bırakmamak gerek 😁
Sevde_20 kurabiyevarsimitvar aynen bende böyle düşünüyorum anal cok iğrenç geliyo her ne kadat zevkli dense de oral bile olabilir ama anal iliski igrenc ….