oglakannesi numarayı rehberine ekle eşinin sonra wpa gir kişilerden tıkla üstüne sohbet açılır zaten

Blondie peki ekli değil ya rehberinde şuan numara ben rehbere kaydetsem engelliysen zaten kayıt etsem sonra ehtasapp sohbetine girsem önceki günler de engeli kaldır engelle tekrar yaptığı iletiler de sohbete düşer mi

oglakannesi benim telefonumda görünüyor engeli kaldırdınız engellediniz diye sohbette görünüyor deneyin isterseniz bi bakın

Blondie tamam baktım eşimin telefon rehberine kaydettim bakacağım numarayı sohbeti açtım baktım sadece engellediğimiz tarih yazıyor bu kişiyi engellediniz diye , sonra bir değişiklik olmamış yani rahatladım şuanlık ara ara bu şekilde bakıcam mecbur

Sonra rehberden sildim tekrar numarasını tabi normalde kayıtlı değil çünkü

oglakannesi tamam kaldırmış olsaydı zaten sohbette cıkardı emin olmak için istersen engeli kaldır sonra tekrar engelle tekrar aynı şekil bak

Blondie bu dediğinizi kendi telefonum da yaptım engelledim kaldırdım felan girdim baktım gözüküyor engeli kaldırdınız kişiyi engellediniz felan diye sırayla alt alta bende , eşimin telinde sadece ilk engellediğimiz tarih yazıyor bu kişiyi engellediniz diyerek

Blondie evet kaldırmamış hiç , ilk engellediğimiz tarihle beraber duruyor öyle