Eşim biz evlendiğimizde sen bakire değildin dedi
Mavisbiri
Size inanıyor ama şüphe de duyuyormuş öyle mi? Eşiniz de ne hissettiğini bilmiyor.
Siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta. En önemlisi de bu bence.
Böyle bir sözün üzerine de nedir bilmiyorum.
Mavisbiri Bu konu üzerine nasıl bir tepki verdiniz bilmiyorum ama gerçekten alttan alınabilir bir konu değil. Madem evlendiğiniz gece böyle hissetmiş o zaman dile getirseymiş. Ne demek dört yılın sonunda böyle konular açmak.. Eşinizde öncesinde birliktelik yaşadığı için bakire değil o zaman, bu sadece zarla olmuyor. Gerçekten aşırı irite oldum. Size bunu söylerken, her ilişkiye girdiğinizde aklınıza gelebileceğini hesaba katmamış mı acaba.. İnsanın biraz da olsa dilinin ayarı olmaz mı? Resmen kulağınıza kar suyunu kaçırıp, üzerini kapatmış. Sizi bu konuyla başbaşa bırakmış, içinizi kemirmenize sebep olmuş. Umarım hatasını telafi etmenin bir yolunu bulur.
Oluyorumanlasana Günümüz erkekler özeti 👏🏼 bazı Erkolar kapatılsın 🤣
Mavisbiri ay erkekler hep aynı benım eşimde sarhoştum diyor hatırlamıyorum diyor aslında öyle bısey yok iftira atmaya meyilliler hep bunlar namuslu edepli zaten
Mavisbiri her kadında olacak diye bir şey yok demmeki esnek bir yapin var
Her kadın aynı olacak diye bir şey yok ki ben eşimle evlenmeden önce herşeyi konuştum dedim böyle böyle zarların çeşitleri var hatta araştırdım gösterdim kan gelebilirde gelmeyebilirde sakın sonra aptal düşüncelerle gelme bana diye birlikte olduğumuzda da çok çok ufak bi yarayı soyarsın kan akar ya o kadar bile gelmedi bende sağolsun o da öyle bi düşünceye kapılmadı ki öyle bir şey yaşasam bile söylerdim
Ben de nişanlıyken anlatmıştım izlediğim videoları ona da atardım bilgilensin diye. “İlla şarıl şarıl kanaması gerekmiyor bazılarında hiç olmuyor bile bu yüzden kadınlar maalesef kötü damga yiyor. Şüpheleneyim deme akıllı ol” demiştim😂
_rumuzyok siz bizsiniz😂 Rabbim düşünceli empati yetenekli erkeklerin sayısını çoğaltsında şu hanzolardan kurtarsın güzelim kızları.
Bak bunu netten aldim , BUNU ESINE GÖSTER
### İlişkiye girdim ama kan gelmedi neden?
Gerdek günü penis girişi ile oluşan kızlık zarı kanamasına ilk gece kanaması adı verilir. İlk gece kanaması olmayanlar da esnek kızlık zarı olabilir. İlk ilişkide yeterli vajinal kayganlık sağlanırsa kanama görülmeyebilir.
kurabiyevarsimitvar ah amiinn